Repere Kārdija Bī plikbildēs atrāda grūtnieces vēderiņu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram / iamcardib

Amerikāņu hiphopa māksliniece Kārdija Bī (Cardi B) jau pavisam drīz kļūs par māmiņu. Šo priecīgo vēsti repere pavestīja "BET Awards" ceremonijas laikā.

"Grammy" balvas laureātes Kārdija Bī grūtnieces vēderiņu plašākai sabiedrībai pirmo reizi bija iespējams ieraudzīt "BET Awards" ceremonijā, kurā sumina tumšādainos ASV izklaides industrijas pārstāvjus.

Dziedātāja tērpusies modes nama “Dolce & Gabdana” radītā tērpā, kas akcentēja viņas ķermeņa aprises un augošo grūtnieces vēderu, pievienojās uz skatuves repa apvienībai “Migos”. 

Pēc uzstāšanās māksliniece ar priecīgo vēsti dalījās sociālo tīklu vietnē "Instagram". Dziedātāja publicējusi vairākus kadrus, kuros pozējusi kaila, apaļo grūtnieces puncīti piesedzot ar ģipša atlējumu.

Pie kādas no fotogrāfijām Kārdija Bī stāsta, ka viņa lūgusi Dievu un ģimene svētīta ar vēl vienu bērniņu. Ģimenē šis gan ir aizņemts laiks, tomēr visi lielajam notikuma ir gatavi un par to ir ļoti laimīgi.

Arī pirmajā reizē dziedātāja jaunumus par grūtniecību paziņoja īsi pirms dzemdībām. Tad ģimenes pieaugums tika atklāts TV šovā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu