Video ⟩ Pārgalvīgas rīcības rezultātā jaunietis saplēš auto riepas, norauj bamperu un salauž piekari

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Hamza Makhchoune/shutterstock

Lai uz īsu brīdi kļūtu par tīmekļa slavenību un atstātu iespaidu uz citiem, pārgalviji gatavi riskēt ar visu. Piemēram, šobrīd par "interneta slavenību" kluvis kāds Mercedes-Benz vadītājs. Viņš tik ļoti aizrāvās ar sava auto jaudas demonstrēšanu, ka transportlīdzekli salauza.

Youtube kanālā Speedster404 pirms aptuveni nedēļas ievietotais video, pēc visa spriežot, ir tapis kaut kur Kalifornijas štatā, ASV, benzīngalvu saieta vietā. Kā jau tas šādos gadījumos mēdz notikt, kāds grib paspīdēt uz citu fona, saņemas drosmi un metas izrādīties. Arī nezināmais Mercedes-Benz C63 AMG vadītājs, kura automobili vienā brīdī kļūst ļoti žēl, jo virpuļošanai izvēlētais laukums tikai nosacīti ir piemērots šādai nodarbei.

Ja drifta sacensības parasti notiek uz gluda seguma, tad šeit sudrabkrāsas mersedess tika dancināts pa gaužām vecu asfalta segumu, ko caurvij dziļas plaisas. Uz abrazīvas virsmas riepas dilst ļoti ātri un ilgi nebija jāgaida, iekams viena padevās, sprādzienā izpostot kreisās puses aizmugurējā riteņa arku un atraujot bamperu. 

Tas acīmredzot nebija pietiekami spēcīgs signāls pārtraukt apšaubāmās izklaides, tāpēc mersedess tika nedaudz salāpīts, tam tika uzmontētas jaunas riepas un saulīšu griešana varēja turpināties. Tiesa, tikai mirkli vēlāk jauniešu izklaidēm tika pielikts trekns punkts, kad auto sāniski ieslīdēja vienā no plaisām, palēcās, atvadījās no dažām detaļām un ar salauztu aizmugurējo piekari, neskaitāmu telefonu un fotokameru pavadīts, lēnītēm nobrauca maliņā.

Video oriģināla avots: Youtube

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu