FOTO ⟩ Igaunijā piemin noslīkušo sešus gadus veco Stefanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ceturtdien, 24. jūnijā, Vīmsi apriņķī esošajā Kelvingi ostā pazuda sešus gadus vecais Stefans. Pēc plašas meklēšanas gan uz sauszemes, gan uz ūdens bērns tika atrasts miris. Sestdien, 3. jūlijā, notika puisēnam veltīts piemiņas pasākums, vēsta "Elu24". 

Pasākumu rīkojusi puisēna māte Tīna Klemetsa. Viņa lūgusi ierasties visus, kas vēlas Stefanu pieminēt.

Pasākumu apmeklējuši apmēram 30 cilvēki, daudzi no tiem - kopā ar bērniem. 

Sanākušie kopīgi noskatījušies 10 minūtes garu video ar laimīgākajiem mirkļiem no Stefana dzīves.

Piemiņas pasākuma laikā sanākušie sadevušies rokās un video skatīšanās laikā daudzi nolikuši galvu uz blakusstāvētāja pleca.

Pēc tam traģēdijas vietā atnākušie nolikuši mīkstās rotaļlietas, sveces un fotogrāfijas, metuši ūdenī akmeņus un ziedus, gaisā palaiduši balonus. 

Portāls "Apollo.lv" jau vēstīja, ka zēns pazuda 24. jūnijā ap pulksten 17.40. Bērns bija kopā ar ģimeni Kelvingi pludmalē, kur uz brīdi pazuda no redzesloka, un pēc tam radinieki viņu vairs nevarēja atrast.

Bērna meklēšanā tika iesaistītas policijas patruļas un dienesta suņi, ūdens motociklu un laivu glābēji, kā arī brīvprātīgie jūras glābēji.

Teritorija tika "ķemmēta" ar bezpilota lidaparāta palīdzību, un meklējumiem gaisā tika pacelts arī helikopters. Zēnu meklēja arī daudzi brīvprātīgie - vietējie iedzīvotāji.

Pulksten. 20.53 policija paziņoja, ka Stefans ūdenī tika atrasts miris.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu