"Visapkārt daudz tukšu stāvvietu. Bet stāv tieši tur, kur nedrīkst." Mūrniece neizpratnē par diplomāta "parkošanās" kultūru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Linda Mūrniece

Tukšas stāvvietas, tomēr transporta līdzeklis ar diplomātisko numura zīmi noparkots blakus dzeltanai līnijai, kas pēc Ceļu satiksmes noteikumiem to aizliedz darīt. Tāda aina bija vērojama pie Lindas Mūrnieces viesnīcas pretī Brīvības piemineklim.

"Visapkārt daudz tukšu stāvvietu. Bet stāv tieši tur, kur nedrīkst. Diplomātiskie numuri laikam rada sajūtu, ka likumi attiecas uz citiem. Ne diplomātiem svešā valstī," ar ierakstu savā "Facebook" ierakstā sašutumu par kāda diplomātiskā transportlīdzekļa vadītāja pārkāpumu pauž kādreizējā iekšlietu ministre, šobrīd uzņēmēja, Linda Mūrniece.

Viņas publicētajos attēlos redzams Toyota Avensis, kas novietots līdzās Grand Palace Hotel Riga, Aspazijas bulvāra malā tieši pirms ceļa zīmes, ar ko norādīts stāvēšanai paredzētās zonas sākums un auto novietošana aizliegta ar dzeltenu līniju.

Bijušais Ceļu policijas priekšnieks Edmunds Zivtiņš tikmēr ar komentāru iesaka, ko šādās situācijās darīt: "Foto + ziņojums ĀM, kura savukārt nosūta Notu vēstniecībai kurai pieder transports un konkrētā transporta līdzekļa lietotājam būs ne visai omulīgi !!! [😊] Bet CP jau faktiski ir iznīcināts tāpēc tādi gadījumi nebūs retums !"

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu