Video ⟩ "Ai, jēziņ!" Sludinājums par masāžu "ar laimīgām beigām" autoostas mazmājiņā izraisa jezgu Smiltenē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Marcel Derweduwen/shutterstock

Netālu no Smiltenes autoostas atrodas sabiedriskā tualete, kur uz loga uzlīmēts sludinājums - tiek piedāvāta ķermeņa masāža ar "laimīgām beigām", vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu".

"Labākās meitenes Smiltenē sniedz visa veida masāžas, tai skaitā ar "laimīgām beigām","

vēstī vīriešu tualetes kabīnē uz loga uzlīmētais sludinājums.

Raidījuma uzrunātie smiltenieši par izvietoto sludinājumu zināja, tomēr nebija viennozīmīgas atbildes, vai to vajadzētu noņemt un vai šādam sludinājumam vajadzētu atrasties tualetē virs klozetpoda.

Sazvanīt pirmos divus sludinājumā norādītos telefona numurus raidījuma žurnālistam neizdodas.

Meklējot internetā, trešais telefona numurs pirms vairākiem gadiem iekļauts Smiltenes tūrisma bukletā pie taksomentru kontaktālruņiem.

Raidījumam vēršoties pie taksomentra uzņēmuma darbinieka, viņš norāda, ka tas ir joks. 

"Tas vīrietis jau sen, kādus piecus gadus nestrādā par taksistu. Kāds grib to zēnu vienkārši iegāzt," stāsta Smiltenes taksists.

Zvanot uz norādīto telefona numuru, vīrietis atbild: "Jūs kaut ko būsiet sajaukuši!" Atkārtoti zvanot - vairs neatbild.

Lai arī tīrīšana tualetē notiek regulāri, neviens sludinājumu nav noņēmis. Raidījumam ierodoties Smiltenes novada pašvaldības policijā, uzrunātā darbiniece pirmo reizi dzird par šāda sludinājuma esamību.

Kārtībsardze aizkadrā raidījumam norādījusi, ka sludinājumu izvietošana pilsētā šādā veidā ir obligāti jāsaskaņo ar vietvaru. Pretējā gadījumā jārēķinās ar sodu.

"Ai, jēziņ! Es personīgi neatbildu par to tualeti, tur atbild kolēģīte. Es noteikti viņai to izstāstīšu. Un darbinieki noteikti to sludinājumu noņems. Nekas par to nav dzirdēts. Jūs east pirmais, kas par to kaut ko tādu stāsta," min "Smiltenes Namu un komunālo uzņēmumu pārvaldes" namu pārvaldnieks Jānis Liniņš.

Valsts policijas pārstāvis Valentīns Mass norāda, ka šādi gadījumi neesot bieži, tāpēc katrs no tiem esot jāizskata un jāpārbauda individuāli.

Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu