Itālijas izlases "motoram" smaga savainojuma dēļ "Euro 2020" ir beidzies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Leonardo Spinacola
Leonardo Spinacola Foto: AP/Scanpix

Vienam no aktīvākajiem Itālijas futbola izlases futbolistiem Leonardo Spinacolam savainojuma dēļ Eiropas čempionāts ir beidzies.

Itālijas valstsvienība ceturtdaļfināla mačā ar rezultātu 2:1 (2:1) pārspēja Beļģijas izlasi, tomēr savainojuma dēļ turnīru turpināt nevarēs viens no Itālijas atslēgas spēlētājiem Leonardo Spinacola.

Mača 77. minūtē, kad rezultāts jau bija 2:1 par labu Itālijai, Spinacola lielā ātrumā devās pakaļ bumbai un pēkšņi apstājās, saķerot kreiso kāju. Spēlētājs uzreiz soliņam signalizēja, ka būs nepieciešama maiņa. 

Uzreiz pēc tam pie Spinacolas, kura sejā vēl nebija nolasāmas sāpju grimases, piesteidzās komandas biedrs un kaut ko iečukstēja ausī. Uzreiz pēc tam traumētais futbolists nokrita uz zāliena.

Tobrīd, iespējams, daudziem, tai skaitā Beļģijas vārtu vīra Tibo Kurtua māsai, šķita, ka itālis savainojumu simulē. Beļģijas vārtsarga māsa sociālajos tīklos rakstīja: "Šos mēs saucam par amata trikiem."

Tomēr jau neilgi pēc tam bija skaidrs, ka pussargs savainojumu nesimulē, lai "vilktu" spēles laiku, jo viņš no laukuma tika aizgādāts prom uz nestuvēm.

Tagad ir kļuvis zināms, ka Spinacolam šis turnīrs tik tiešām ir noslēdzies, jo AS "Roma" spēlētājam konstatēts Ahileja cīpslas plīsums, kas ir, iespējams, smagākais savainojums profesionālajā sportā.

Pusfināla cīņu pret Spānijas izlasi Itālijas valstsvienība aizvadīs 6. jūlijā, plkst. 22 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu