FOTO ⟩ "Dzīve ir īsa..." UFC zvaigzne piedzīvojis biedējošu avāriju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Piektdien, 2. jūlijā, smagā ceļa satiksmes negadījumā cieta UFC vieglākā svara zvaigzne Džons Dodsons.

UFC veterāns Džons Dodsons neuzmanīga ceļa satiksmes dalībnieka dēļ iekļuva pamatīgā avārijā. Par laimi, kā atklāja pats cīkstonis, neviens no viņa mašīnā esošajiem nopietnus savainojumus neguva.

"Gribēju paziņot, ka mēs esam dzīvi un neviens no mums nav guvis nopietnus savainojumus. Automašīna, kurā ieskrējām, stāvēja ceļa vidū. Tai nebija ieslēgtas gaismas vai arī izlikti citi brīdinājumi. Es šajā auto ieskrēju un mūsu mašīna apmeta vairākus kūleņus. Es pat nezinu cik. Labi, ka barjeras apturēja mūsu auto no iekūleņošanas pretējas kustības joslā. Tas čalis [bīstami novietotā auto vadītājs] aizmuka skriešus pēc tam, kad ieraudzīja, kas notika ar mūsu auto," savā "Instagram" kontā rakstīja Dodsons.

Bijušais UFC titula pretendents arī aicināja savus sekotājus novērtēt katru dienu: "Mums paveicās, ka neviens negāja bojā. Mēs dzīvojam tālāk ar atgādinājumu par to, cik veiksmīgi esam. Dzīve ir īsa un jūs nekad nezināsiet, kad tā beigsies, tāpēc izbaudiet to, kamēr varat."

Lai palīdzētu Dodsonu ģimenei atgūties no šaušalīgā negadījuma, ziedojumu vietnē "GoFundMe" ir atvērts konts, kurā ziedojumu var izdarīt jebkurš. Šobrīd (5. jūlija rīts) Dodsonu ģimenei saziedoti jau vairāk nekā 18 tūkstoši ASV dolāru.

36 gadus vecā Dodsona nesenākā cīņa bija 2020. gada augustā, kad viņš zaudējumu pret Merabu Dvališvili. Savas karjeras laikā amerikānis ir izcīnījis 21 uzvaru, piedzīvojot 12 zaudējumus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu