Krievijā noslepkavota baņķiera sieva, kura tiesāta par vīra saindēšanu ar kartupeļu biezputru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sestdien, 3. jūlijā, 33 gadus vecā Jekaterina Sokirska atrasta mirusi Krievijas pilsētā Samarā. Sieviete bija "Rosseļhozbank" Samāras apgabala filiāļu direktora vietas izpildītāja Dmitrija Puzikova atraitne, kurš gāja bojā saindēšanās ar talliju rezultātā.

Pēc sākotnējās informācijas, Sokirskai trāpīts pa galvu ar cietu, neasu priekšmetu. Izmeklēšanas komiteja uzsākusi kriminālizmeklēšanu par slepkavību, vēsta portāls "Meduza".

Izmeklēšanas komiteja nosaukusi slepkavības aizdomās turamo - kikboksa treneri Alekseju Rjaskovu. Sokirska viņu satikusi laikā, kad tikusi izmeklēta viņas pirmā vīra slepkavība.

Pēc advokāta Alekseja Sokolova teiktā, Rjaskovs bija Sokirskas otrais vīrs, taču viņi nesen izšķīrušies. Krievijas mediji ziņoja, ka Rjaskovs nevēlējies šķirties un vajājis savu bijušo sievu.

Pēc bojāgājušās draugu teiktā, viens no iespējamiem slepkavības iemesliem bijis video Rjaskova "Instagram" profilā. Viņš paziņojis, ka 2017.gadā kopā ar Jekaterinas vecākiem nodevis 15 miljonus rubļu (aptuveni 172 tūkstoši eiro) vienam no Samāras apgabala tiesas darbiniekiem, bet pēc tam sieviete saņēmusi attaisnojošu spriedumu par bijušā vīra slepkavību.

Advokāts Andrejs Karnomazovs, kurš aizstāvēja Sokirsku, Rjaskova apvainojumus nodēvēja par meliem.

Sokirskas vīrs Dmitrijs Puzikovs nomira 2012. gadā pēc tikšanās ar draugiem savās mājās. Viņš un vairāki viņa viesi saslima, un pēc desmit dienām vīrietis nomira, citus paspēja izglābt. Drīz kļuva zināms, ka Puzikovs un viņa viesi saindējušies ar ļoti toksiskiem tallija sāļiem, kuru paliekas tika atrastas katliņā, kurā kartupeļu biezputru gatavoja Sokirska.

Sieviete tika apsūdzēta greizsirdības motivētā slepkavībā. Bojāgājušā brālēns Dmitrijs Puzikovs juniors sacīja, ka ballītes laikā Sokirska vieseim stāstījusi par vīra neuzticību. Pati sieviete vainu noliedza un apgalvoja, ka Puzikovu varēja nogalināt viņa māsīca, kura vēlējās iegūt viņa īpašumus.

Krasnojarskas rajona tiesa divas reizes - 2015. un 2017. gadā - atzina Sokirsku par vainīgu. Lietu izskatot atkārtoti, Jekaterinai Puzikovai sods nevis vēlreiz atcelts vai mīkstināts, bet gan palielināts līdz 9 gadiem cietumā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu