Liepājā par vardarbību pret sievieti aizturēts jaunietis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vardarbība. Ilustratīvs foto
Vardarbība. Ilustratīvs foto Foto: Pixabay

Sestdienā, 3. jūlijā, Liepājā par vardarbību pret sievieti aizturēts jaunietis, kurš iepriekš jau bija izsludināts policijas meklēšanā, informēja Liepājas Pašvaldības policijā.

Sestdien ap plkst. 22 Pašvaldības policijā tika saņemta informācija, ka vienā no daudzdzīvokļu māju dzīvokļiem Turaidas ielā esot agresīvs vīrietis. No minētā dzīvokļa izmukusi sieviete, lai izsauktu policiju.

Ierodoties notikuma vietā, kāpņu telpā tika pamanīts vīrietis, kurš uzvedās agresīvi. Pārbaudot personas datus, noskaidrots, ka 2004. gadā dzimušais vīrietis atrodas Valsts policijas (VP) meklēšanā. Jaunietis tika aizturēts un nogādāts VP lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.

Noskaidrots arī, ka aizturētais vīrietis iepriekš ir iesitis sievietei, tādēļ tika piesaistīti Neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki. Neskatoties uz to, ka sieviete tika vairākkārt aicināta vērsties ar iesniegumu VP par notikušo uzbrukumu, viņa atteicās to darīt.

Tāpat sestdien, ap plkst.14.20, pašvaldības policijā tika saņemta informācija, ka tirdzniecības vietā Kuršu laukumā kāds vīrietis nepiedienīgi uzvedoties, esot sabojājis alkohola pudeles un lietojis alkoholiskos dzērienus. Ierodoties notikuma vietā, tirdzniecības vietas pārstāve norādīja uz iespējamo vainīgo personu, kas jau bija devusies prom. 1975.gadā dzimušais vīrietis tika aizturēts un nodots VP darbiniekiem lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.

Savukārt pēc plkst.23 policijai ziņots, ka Eduarda Tisē ielā atrodas automašīna, kurā pie stūres sēž persona, iespējams, alkohola reibumā. Dodoties uz notikuma vietu, saņemta papildu informācija, ka automašīna devusies Lauku ielas virzienā.

Pašvaldības policijas darbinieki, braucot pa Lauku ielu, ievēroja aprakstam atbilstošo automašīnu, kura pārvietojās pa Dzērves ielu. Tika novērots, ka automašīna tiek vadīta nepārliecinoši, tādēļ pieņemts lēmums apturēt automašīnu. Automašīna tika apturēta Zirņu ielā.

Vēršoties pie automašīnas vadītāja, konstatēts, ka tās vadītājs ir reibumā, jo viņa izelpā bija jūtama alkohola smaka, viņš runāja nesakarīgi, kā arī pats atzina, ka ir lietojis alkoholiskos dzērienus. Papildu konstatēts, ka 2001.gadā dzimušajam autovadītājam nav transportlīdzekļa vadītāja apliecības.

Notikuma vietā piesaistīti VP darbinieki un iereibušais autovadītājs nodots VP rīcībā lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu