"Viņš to ir pierādījis!" Maiks Taisons nosauc, viņaprāt, pasaules labāko bokseri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais supersmagā svara bokseris Maiks Taisons nosaucis, viņaprāt, mūsdienu labāko bokseri, ja netiek ņemta vērā svara klase.

Domājams, ka pats Taisons arī savas profesionālās karjeras laikā ir bijis daudzu apskatnieku "pound-for-pound" (labākā boksera, neskatoties uz svara kategoriju) ranga virsotnē.

Internetā nonācis video, kurā Taisons par mūsdienu labāko bokseri pasaulē nosauc Džervontu Deivisu.

Dzelzs Maiks jau iepriekš vairākkārt ir slavējis Deivisa talantu.

Domāju, ka Džervonta Deiviss šobrīd ir labākais cīkstonis. Viņš ir vadošais, nav šaubu. Viņš to ir pierādījis," uzskata bijušais supersmagsvaru pasaules čempions boksā. 

26 gadus veco bokseri savā paspārnē ir paņēmis leģendārais Floids Meivezers un viņa promoutēšanas kompānija. Ar smagām rokām apveltītais 61 kilogramu divīzijas Pasaules boksa asociācijas (WBA) čempions tik tiešām ir viens no spilgtākajiem atlētiem profesionālajā boksā.

Par to liecina arī fakts, ka 24 no 25 savas profesionālās karjeras uzvarām viņš ir izcīnījis ar nokautu. Ar tehnisko nokautu noslēdzās arī Deivisa nesenākā cīņa - 26. jūnijā viņš 11. raundā uzveica Mario Bariosu, kļūstot par WBA čempionu arī 63 kilogramu divīzijā. Deiviss savas karjeras laikā zaudējuma rūgtumu vēl nav piedzīvojis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu