VIDEO Ledus sirds? Princeses Diānas pieminekļa atklāšanas ceremonijā iemūžinātas brāļu patiesās attiecības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Ceturtdien, 1. jūlijā, Velsas princeses Diānas 60. jubilejā notika viņas pieminekļa atklāšanas ceremonija. Tajā pēc ilgāka laika atkalapvienojās abi brāļi - princis Harijs un princis Viljams. Lai gan līdz šim redzētajās fotogrāfijās abi izturējās atturīgi, taču smaidīgi un pieklājīgi, kādā video iemūžināta abu patiesā attieksme vienam pret otru. 

Kopš princis Harijs atteicās no karalisko pienākumu pildīšanas, abu brāļu attiecības sašķobījušās. Šī bija abu pirmā atkalredzēšanās kopš viņu vectēva, Edinburgas hercoga, prinča Filipa bērēm aprīlī.

Foto: AFP/SCANPIX

Kopš attiecības pasliktinājušās, karaliskās ģimenes eksperti brāļu uzvedību vēro īpaši uzmanīgi, īpaši prinča Filipa bērēs, mēģinot noķert nesaskaņu pazīmes, taču Harijs un Viljams līdz šim izturējušies atturīgi.

Tomēr pēc princeses Diānas statujas atklāšanas ceremonijas ekspertiem ir  viela pārdomām. Video, kurā atklāšanas ceremonija iemūžināta, abi vīrieši burtiski nespēj "atrast sev vietu".

Kamēr Harijs novelk statujas pārvalku, Viljams cenšas izolēties no visa, ko dara brālis. Atlāšanas ceremonija izskatās, ka Viljams nevēlas iesaistīties komandas darbā, bet ietur distanci un ir atturīgs. Vēl jo vairāk - viņš atkāpjas no statujas brīdī, kad Harijs pienāk tuvāk, lai uzsāktu sarunu. Viņš atbild atturīgi, un ne Harija entuziasma pilnie žesti, ne platais smaids viņam nepalīdz nodibināt kontaktu, un Viljams pat nepagriežas viņa virzienā.

Foto: AFP / Scanpix

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu