Kravas auto šoferis Barona ielā zaudē kontroli un ietriecas luksoforā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Otrdien, 6. jūlijā, Rīgas centrā uz Krišjāņa Barona ielas noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīta "Mercedes" kravas automašīna. Tās autovadītājs zaudējis kontroli pār spēkratu un ietriecies luksofora stabā, ziņo raidījums "Degpunktā".

Vietējie bija pārsteigti par notikušo un devās pie avārijā cietušā spēkrata autovadītāja, vaicājot, vai viņam ir vajadzīga palīdzība.

Bija acīmredzams, ka nepieciešama mediķu iesaiste, šoferis nespēja komunicēt ar apkārtējiem. Uz notikuma vietu tika izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD), un cietušais tika ievietots dienesta transportlīdzeklī. Vēlāk policisti apstiprināja, ka šoferis vadīja spēkratu skaidrā prātā, bet negadījums izraisīts veselības stāvokļa dēļ, kas ar vīrieti izspēlēja ļaunu joku.

"Alkohols netika konstatēts. Vadītājam kļuva slikti ar veselību, mediķi sniedza viņam medicīnisko palīdzību," skaidro policijā.

Raidījums atgādina, ka visiem autovadītājiem, it īpaši vecāka gada gājuma vadītājiem, jāpievērš uzmanība savam veselības stāvoklim, lai piedalīšanās ceļu satiksmē būtu drošāka gan sev, gan arī apkārtējiem.

Plašāk skaties "Degpunktā" sižetā:

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu