"Visam ir savas robežas." Makgregors atkal pirms cīņas konfliktā iesaista pretinieka sievu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džolija Porjē un Konors Makgregors
Džolija Porjē un Konors Makgregors Foto: AFP/SCANPIX/ Instagram/@mrsjoliepoirier/ Apollo.lv kolāža

Skandalozais īru cīkstonis Konors Makgregors atkal saņēmis kritiku no faniem par pretinieka sievas iesaistīšanu pirms cīņas psiholoģiskajās "spēlītēs".

Makgregors allaž ir bijis pazīstams kā cīkstonis, kurš prot pārdot un promotēt cīņas. Tāpat savas karjeras gaitā viņš vairumā gadījumu ir ieņēmis sliktā personāža lomu, mēģinot ar aizvainojumiem ietekmēt pretinieka psihi.

Jau pirms 2018. gada cīņas pret Habibu Nurmagomedovu Makgregors aizskāra gan pretinieka reliģiju, gan ģimeni, tai skaitā Dagestānas cīkstoņa sievu, kuru īrs nosauca par dvieli.

Tagad Makgregors atkal ir ķēries klāt vecajiem trikiem un savā "Twitter" kontā publiskojis ekrānuzņēmumu, kurā redzams, ka Dastina Porjē sieva Džolija mēģinājusi nosūtīt īram privātu ziņu uz "Instagram" kontu, liekot noprast, ka Porjē kundze vēlējusies pievērts viņam uzmanību.

Visticamāk, Džolija Porjē ar Makgregoru mēģināja sazināties par ziedojumu, kuru īrs bija apsolījis Porjē fondam.

Faniem gan šāds Makgregora gājiens ne pārāk gāja pie sirds. Kāds Makgregora sekotājs rakstīja: "Neiesaisti šajā visā [Porjē] sievu līdzīgi kā tu to izdarīji ar Habibu. Visam ir savas robežas."

"Viņas vīrs tevi atriebības dēļ nokautēja iepriekšējā cīņā. Kā tev šķiet, ko viņš izdarīs ar tevi, kad šajā visā iesaisti viņa sievu? Allaž esmu bijis fans, bet saglabājiet šo [konfliktu] starp jums abiem," norādīja cits "Twitter" lietotājs.

Makgregora un Porjē trešā savstarpējā cīņa norisināsies jau agrā 11. jūlija rītā pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu