"Bija viens, ar kuru es jutu saikni." Sieviete iemīlas citplanētietī, kurš viņu nolaupījis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lai atrastu savu dvēseles radinieku, aktrise no Londonas vārdā Abija Bela skatījās debesīs, līdz pēkšņi ieraudzīja citplanētieti un iemīlējās.

Pandēmijas laikā Abija Bela sociālajos tīklos jokoja, ka vēlas, lai viņu nolaupa citplanētieši. Neilgi pēc tam viņai sākās sapņi, kuros sieviete redzēja baltu gaismu.

31. maijā Bela sapnī dzirdējusi balsi. Tā viņai pavēlējusi: "Gaidiet parastajā vietā." Bela vēl nekad nebija dzirdējusi šādu balsi, taču viņa zinājusi, ko teiktais nozīmē.

"Nākamajā vakarā es sēdēju pie atvērta loga un gaidīju," sacīja Bela.

Kad viņa sāka iemigt ap pulksten 00:15, pie apvāršņa parādījies lidojošais šķīvītis. Kad Bela attapās, viņa vairs nebija savā guļamistabā.

"Es esmu no tiem cilvēkiem, kuri visu mūžu piedzīvojuši dīvainas satikšanās," viņa paskaidroja savā "YouTube" kanālā. Bela sacīja, ka drīz vien nonāca tur, kur ļoti maz cilvēku ir kādreiz nonākuši - lidojošā šķīvīša centrā.

NLO Bela sastapās ar pieciem citplanētiešiem. Viņi bija gari un slaidi, bet Bela nespēja ieraudzīt viņu patiesās formas.

"Es nevarēju viņus skaidri saredzēt, bet citplanētieši telepātiski teica, ka vēl neesmu gatava redzēt viņus patiesajā formā. No tā, ko es redzēju, viņi bija nedaudz zaļas nokrāsas un sejas rotāja lielas melnas acis ar uzacīm," sacīja Abija.

Sieviete nenobijās, gluži pretēji - viņa iemīlējās.

"Bija viens, ar kuru es jutu saikni. Es nedzirdēju viņa vārdu, bet jutu, ka viņš mani arī sajūt," piebilda sieviete.

Tomēr mīļotajiem, lai būtu kopā, nāktos pārvarēt daudzus šķēršļus. Pirmkārt, citplanētieši viņai teica, ka iepazīšanās ar cilvēku ir tabu, lai gan viņš ir gatavs pārkāpt noteikumus. Otrkārt Bela nebija pārliecināta, ka vēlas pamest planētu Zeme un nekad neatgriezties.

"Viņš teica, ka man ir jādod sava piekrišana, lai dotos viņiem līdzi, bet es negribēju teikt jā, ja viņi mani aizvestu uz visiem laikiem," sacīja Bela.

Diemžēl Bela jau pēc 20 minūtēm pameta NLO. Atgriezusies uz Zemes, viņa spilgtāk sāka ievērot atšķirības starp citplanētiešiem un cilvēkiem.

"Daudziem būtu iebildumi pret manām attiecībām ar citplanētieti, bet viņi vienkārši vēl nav apsvēruši starpsugu iepazīšanos," sacīja Abija.

Bela cer normalizēt starpplanētu mīlestību.

Lai gan daudzi ir sašutuši par Belas stāstu, viņa nav vienīgā, kura dalās savā pieredzē ar citplanētiešiem. Pandēmijas laikā ASV šādi gadījumi ir strauji pieauguši. Nacionālais U.F.O centrs ziņoja, ka 2020. gadā novērojumi palielinājās par aptuveni 1000, sasniedzot 7200 reģistrētas "tikšanās" ar citplanētiešiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu