VIDEO ⟩ Kails torss un rokās alus bundža - "Lightning" superzvaigzne Kučerovs aizvada leģendāru preses konferenci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ņikita Kučerovs
Ņikita Kučerovs Foto: AP/Scanpix

Pēc Stenlija kausa izcīnīšanas Tampabejas "Lightning" superzvaigzne Ņikita Kučerovs aizvadīja preses konferenci, ko sociālo tīklu lietotāji nodēvēja par leģendāru.

"Lightning" naktī uz ceturtdienu ar rezultātu 1:0 pārspēja Monreālas "Canadiens", Stenlija kausa izcīņas finālā triumfējot ar 4-1.

Pēc spēles ar visai spilgtu preses konferenci atzīmējās viens no "Lightning" uzbrukuma līderiem Ņikita Kučerovs, kurš uz sarunu ar medijiem ieradās bez krekla un ar alus bundžu rokās.

Par izslēgšanas spēļu vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Kučerova tautietis, vārtsargs Andrejs Vasiļevskis. Krievu uzbrucējs preses konferences laikā vairākkārt uzsvēra to, cik vērtīgs spēlētājs ir Vasiļevskis.

"Vasijs bija lielisks. MVP! Es viņam katru dienu teicu: "Vasij, tu esi MVP". Tu esi labākais spēlētājs. Viņi [NHL] Vezinas trofeju atdeva tam čalim Lasvegasā. Pagājušajā sezonā viņi Vezinas trofeju atdeva kādam citam. Pilnīgas muļķības," sacīja Kučerovs.

Sociālo tīklu lietotāji Kučerova preses konferenci nodēvēja par leģendāru. Kāds "Twitter" lietotājs nāca klajā ar visai neparastu salīdzinājumu: "Ņikita Kučerovs ir tā piedzērusies meitene, kas naktskluba tualetē nebeidzami slavē savu labāko draudzeni."

Tāpat Kučerovs arī pasmējās par "Canadiens" faniem, kuri pēc uzvaras aizvadītajā mačā priecājušies tā it kā viņu komanda būtu izcīnījusi Stenlija kausu.

"Lightning" hokejisti par Stenlija kausa čempioniem. Toreiz par izslēgšanas spēļu MVP tika atzīts aizsargs Viktors Hedmans.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu