Novēlējumi saslimt ar vēzi un vardarbīgi draudi - Moratas sieva atklāj Itālijas fanu apvainojumus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Spānijas izlases futbolista Alvaro Moratas sieva Alise Kampello savā "Instagram" kontā dalījusies ar draudiem un "laba" vēlējumiem, ko saņēmusi no Itālijas futbola faniem.

Spānija Vemblija stadionā pamatlaikā spēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar Itāliju. Arī papildlaikā uzvarētājs netika noskaidrots, komandām vārtus negūstot, taču "pendelēs" ar 4:2 pārāka bija Itālija.

Pamatlaikā Itālijas izlasē izcēlās Federiko Kjēza, bet Spānijas valstsvienībā vārtus guva Morata. Morata savu iespēju "pendelēs" neizmantoja, bet uzvaru nesošo sitienu iesita Žoržinju, Itālijas komandai iekļūstot "Euro 2020" finālā.

Kampello savā "Instagram" kontā ievietojusi itāļu fanu sūtīto ziņu ekrānuzņēmumus. Tajos Moratam vēlēts saslimt ar vēzi un draudēts ar vardarbīgu izrēķināšanos.

"Ja godīgi, neņemu šādas ziņas pie sirds. Nedomāju, ka tas ir itāļu faktors, bet gan izglītības trūkums," sociālajos tīklos raksta Kampello. "Ja kas līdzīgs atgadītos ar kādu trauslāku meiteni, tā būtu problēma. Vēlos jums atgādināt, ka sports vieno cilvēkus, nevis jāizgāž neapmierinātība. Ceru, ka nākotnē šādās situācijās tiks veikti nopietni pasākumi, jo tas nav pieņemami."

Foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"

Itālijas futbolisti uzvarējuši 14 spēlēs pēc kārtas, bet nezaudēto spēļu sērija sasniegusi jau 33 mačus, kuros tā izcīnījusi 28 uzvaras un piecreiz cīnījusies neizšķirti

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu