"Es esmu staigājošs brīnums." Vila Smita sieva atklāti par atkarībām no alkohola un narkotikām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džada Pinketa Smita
Džada Pinketa Smita Foto: Reuters/ScanPix

Aktiera Vila Smita sieva Džada Pinketa Smita sarunu šovā "Red Table Talk" atklāti runāja par savām narkotiku un alkohola atkarībām. 

Džada Pinketa Smita sarunu šovā "Red Table Talk" runāja par savām atkarībām un atklāja, ka pēc visa piedzīvotā jūtas, kā "staigājošs brīnums".

Smita sacīja, ka tad, kad viņai agrāk jau izveidojusies tolerance pret alkoholu, viņa vīnu vai citu alkoholu samaisījusi ar narkotisko vielu MDMA un marihuānu.

"Man dzert sarkanvīnu bija kā dzert ūdeni. Arī vidusskolā es daudz dzēru, tad es sāku taisīt "kokteiļus". Tātad, MDMA, alkohols, marihuāna. Man nešķita, ka es daru kaut ko, kas izraisa atkarību. Es savienoju šīs trīs vielas kopā, tas bija mans kokteilis.

Mans tolerances slieksnis kļuva tik augsts, ka man visam vajadzēja dubultu devu," sacīja Smita.

49 gadus vecā Smita sevi neuzskatīja par atkarīgo, jo darba dienās nedzēra, taču ballējās visu nedēļas nogali.

"Es nebiju tāds cilvēks, kurš katru dienu dzēra, es biju nedēļas nogales ballīšu meitene," sacīja Smita.

Smitas māte Adriēna Banfīlda-Norisa arī cīnījās ar narkotiku atkarību - viņa bija atkarīga no heroīna. Smita beidza lietot alkoholu un narkotikas, jo vienu dienu, kad ķērās pie trešās vīna pudeles, viņa nobijusies par savu veselību. 

Smita, kura iepriekš atzina, ka viņai ir bijusi atkarība no pornogrāfijas, atklāja, ka viņai joprojām garšo, piemēram, tumšais liķieris, bet tikai retu reizi viņa atļaujas iedzert glāzi vīna.

"Es domāju par savu dzīvi un saprotu, ka es esmu staigājošs brīnums, par to nav šaubu. Cilvēki neticētu maniem stāstiem," nobeigumā sacīja Smita. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu