VIDEO ⟩ Pie Vanšu tilta "Volkswagen" šofere brauc pa pretējo joslu un pārkāpj virkni citu noteikumu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Amizantā, taču satiksmei bīstamā situācijā trešdien no rīta nonāca kāda autobraucēja, kura veica virkni pārkāpumu satiksmes mezglā zem Vanšu tilta pie Zunda kanāla.

Aculiecinieka iesūtītā video redzams, ka sieviete ar Volkswagen Touran, izbraucot no Vanšu tilta apakšas, grasās šķērsot Kr. Valdemāra ielai paralēlo ielu un nokļūt pie tuvējā lielveikala.

Video nav redzams aizliegto manevru sērijas sākums, tomēr iespējas ir vairākas. Ja sieviete brauca no Raņķa dambja puses, viņai bija visas iespējas izdarīt atļautu kreiso pagriezienu un nonākt pie iepirkšanās centra. Ja sieviete brauca no tirdzniecības centra un pēc krustojuma šķērsošanas attapās, ka vēlas tomēr atgriezties, viņai bija jāturpina ceļš taisni un jāapbrauc Vanšu tilta gals pa labo vai kreiso pusi.

Savukārt, ja VW Touran vadītāja brauca no Preses nama puses, viņa izpildīja vairākumu pārkāpumu sēriju, kas sākās ar braukšanu pretējā virzienā pa vienvirziena ielas posmu. Labi vien, ka šajā rajonā bija iemaldījusies ap pusdeviņiem no rīta. Pretējā gadījumā bīstamu situāciju būtu vairāk. 

Kā redzams Google Maps attēlā, virzienā no Raņķa dambja puses ir atļauta nogriešanās pa labi vai pa kreisi
Kā redzams Google Maps attēlā, virzienā no Raņķa dambja puses ir atļauta nogriešanās pa labi vai pa kreisi Foto: maps.google.com
Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu