Ekskluzīvi "Apollo.lv" ⟩ Zane un Vilis Daudziņi atzīmējuši sudrabkāzas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tautā mīlētais aktieru pāris Zane un Vilis Daudziņi atzīmējuši 25 gadu kāzu jubileju, ko dēvē par sudraba kāzām.

Sociālajā vietnē "Facebook" Daudziņu pāri apaļajā kāzu jubilejā sveic gan citas sabiedrībā zināmas personas no teātra, mākslas un kultūras aprindām, kā arī aktieru pāra talanta cienītāji.

Par sirsnīgajiem apsveikuma vārdiem un laba vēlējumiem Zane Daudziņa pateikusies publiski: "Mīļie draugi! Esam gluži apreibuši no saules un Jūsu labajiem vārdiem! Paldies par apsveikumiem! 25 gadi aizskrējuši kā viens vējš. Abi ar Vilīti jūtamies jauni, stipri, priecīgi un aizkustināti, apbērti ar īkšķīšiem, sirsniņām un smaidiem. Lai katram savureiz tiek tikpat daudz siltu domu un savējo mīlestības. Priekā!"

Sazinoties ar Zani Daudziņu, taujājam, kā izdodas tik ilgi un laimīgi kopā būt, uz ko akrise un runas pedagoģe atzīst, ka ceļa un iedvesmas vārdus citiem pāriem nemaz nevar dot: "Nedomāju, ka manis teiktais varētu ietekmēt kāda cita pāra izdošanos vai neizdošanos. Tas tomēr ir ļoti individuāls katra pieredzes stāsts.

Protams, ir skaisti, ja laulība izdodas veiksmīgi un laimīgi. Taisnība jau ir, ka attiecības prasa dažāda veida kompromisus un pielāgošanos, un attiecību uzturēšanu. Nedomāju, ka varu pateikt šajā kontekstā kaut ko īpaši viedu, gudru un unikālu, kas būs kā laba ceļa maize citiem, tomēr...

No sirds novēlu visiem jaunajiem cilvēkiem, kuriem dzīve vēl priekšā, nepalaist garām to unikālo dzimtas spēka iemantošanu caur mīlošām attiecībām, ko tās spēj dot.

Caur stipru ģimeni ir iespējams izjust stabilāku piederības sajūtu. Caur labām ģimeniskām attiecībām mēs esam paglābti no pārmērīga egocentrisma un savu unikālo vajadzību vai iegribu uzstādīšanu pāri visam citam. Tas veselīgā kārtā aiztaupa ilūziju, ka es esmu pasaules centrs un visa gals un sākums.

Ja esam divi un mums ir stipra ģimene apkārt, tad cilvēks uzreiz labāk apjauš sevi kā vienu no Visuma, kā vienu no visa, kas eksistē. Un tas veicina sadarbošanos, savstarpēju citam cita pieņemšanu. Tas vairāk motivē dalīties, mīlēt un būt pieņemošiem.

Savukārt, ja iestājas brīdis, kad cilvēka ego svin uzvaras gājienu, tas ir strupceļš.

Protams, likteņi ir dažādi un visādi var būt. Cilvēkam ir jābūt arī stipram un neatkarīgam vienam pašam šajā pasaulē, bet skaidrs, ka ģimene ir tas lielums, kas garantē ciešāku sakņu apzināšanos. Ir iespēja iepazīt pasauli pilnā spektrā, redzot gan mazus bērnus, gan vecus cilvēkus sev cieši līdzās. Un tad pilnīgāk uztveram šo pasauli," par ģimenes nozīmīgumu un pāra attiecībām sarunā ar "Apollo.lv" aizdomājas Zane Daudziņa.

Runājot par aizvadīto pandēmijas laiku, aktrise teic, ka saliedētai ģimenei ir arī vieglāk pārvarēt jebkuras grūtības un neziņu.

Zanes un Viļa laulībā ir dzimuši divi dēli – Matīss un Kārlis, kas izauguši par skaistiem un talantīgiem cilvēkiem. Jaunākais Daudziņu pāra dēla Matīss ir rotu mākslinieks, bet vecākais dēls Kārlis interesējas par mūziku un studē audiovizuālo mākslu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu