Trešdienas horoskops: 14. jūlijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pīles.
Pīles. Foto: Evija Trifanova/LETA

Uzzini, ko zvaigznes sola trešdienai, 14. jūlijam.

AUNS

„Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties!” - ļoti aktuāli. Vienalga vai tās būtu tehniskās zinības, daiļās mākslas vai kāds vispārizglītojošs attālinātais seminārs, viss ies labumā un noderēs.

VĒRSIS

Jaunas idejas – tik daudz, ka galva vai pušu plīst. Gribās darīt vairākus darbus vienlaikus un nevar saprast, pie kura ķerties pirmā. Palēnām, pamazām... darbojies rāmi un pārdomāti.

DVĪŅI

Jābūt dzīvē gan dinamikai, gan arī jautrībai. Darba pienākumi būs atbildīgi, bet ar tiem diena nebeidzas. Vakarā satiecies ar draugiem vai dodies uz randiņu. Trešdiena – mazā piektdiena. Vai tad ne tā?

VĒZIS

Būsi noskaņots jauniem darbiem. Ja kāds saka: Vēzis ir konservatīvs, tad šoreiz viņam nebūs taisnība. Interesantas idejas, novatoriskas ieceres. Tikai viss jāaprēķina.

LAUVA

Darbā būs, ko rauties. Priekšniecība dos darbus blāķiem vien. Piepūt vaigus un nepiktojies, ir jāiztur! Ja savs bizness – tad arī nemierīga un pārmaiņu pilna diena.

JAUNAVA

Kaut arī pārsvarā esi kritiski noskaņots un cilvēki iedomājas, ka „piesienies”, šī diena solās būt ļoti pozitīva. Ja darbos kāda aizķeršanās, tad mazliet stress, bet ar to tiksi veikli galā.

SVARI

Ieklausies intuīcijā, tomēr labāk, lai runā prāta apsvērumi. Iespējama maldīšanās vai aplama situāciju izpratne. Saņemto informāciju pārbaudi divreiz.

SKORPIONS

Vari sākt biznesu un ķerties pie jauniem projektiem, tikai rēķinies, ka iespējama kāda, no tevis neatkarīga, aizkavēšanās vai pēkšņi pavērsieni. Dzīvē ideāli gludi ceļi ir reti.

STRĒLNIEKS

Ja darbā daudz stresa un pienākumu pāri pārēm, tad varbūt jādomā par darba maiņu. Ieskaties darba piedāvājumu portālos, bet ar lēmumu nesasteidz.

MEŽĀZIS

Varbūt pienācis brīdis, kad jāpapildina zināšanas. Tehnoloģijas straujiem soļiem steidzas uz priekšu un šodien jau nekas nebūs tā kā vakar. Bet rītdiena būs pavisam citādāka.

ŪDENSVĪRS

Tava dzīves un darba pieredze ļaus izvairīties no kļūdām, ko vēlāk grūti labot. Laba diena, lai atrastu iespējas, kā pavairot ienākumus, bet nav vēlams uzņemties kredītsaistības.

ZIVIS

Klausies sirdsbalsī un intuīcijā, tās palīdzēs atrast atbildes uz svarīgiem jautājumiem. Iespējami zīmīgas nojautas un zemapziņas signāli. Esi uzmanīgs naudas lietās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu