Sestdienas horoskops: 17. jūlijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 17. jūlijam.

AUNS

Jābūt uzmanīgam ar naudu, neplāno dārgus pirkumus un pārāk nelutini savus mīļos. Sirdslietās vētrainas kaislības, kas dzīvi griež aizraujošā virpulī.

VĒRSIS

Saimniecībā būs sakrājies daudz darāmā. Droši ķeries klāt. Vari sākt remontu, pārkārtot mājokli, uzlabot interjeru. Pēc labi paveikta darba aicini ciemos draugus.

DVĪŅI

Sabiedriskajās aktivitātēs ievēro mērenību, jo patiesi – labāk viens īsts draugs, nekā simtiem paziņu. Nevajadzētu problēmsituācijās paļauties uz palīdzību no malas. Pats labāk zināsi, ko darīt.

VĒZIS

Saimniecības un iepirkšanās diena. Gādīgais Vēzis jau no paša rīta rosīsies virtuvē, bet pēc tam dosies iepirkties vai veiks pasūtījumus internetā. Atradīsi izdevīgākos cenu piedāvājumus un būsi apmierināts.

LAUVA

Priecāsies, ka beidzot vari pavadīt laiku kopā ar savējiem un izbaudīsi šo dienu no visas sirds. Brīvajiem ļaudīm var būt interesanta iepazīšanās.

JAUNAVA

Pārāk liela gremdēšanās sevī var noskaņot uz pesimistiskas nots, tāpēc nesēdi mājās, bet dodies sabiedrībā un apmeklē kādu brīvdabas pasākumu.

SVARI

Staros pozitīvas emocijas, virmos kaislības, tomēr dziļi sirds stūrītī tu vēlēsies zināmu lietu kārtību. Svarīgāk, nekā citkārt, būs tas, lai mīļotais respektē tavas vēlmes un ievēro tradīcijas.

SKORPIONS

Pavadi laiku kopā ar bērniem, un sniedz viņiem atbalstu, neliedz padomu un izturies ar izpratni. Mīļums uzlabos attiecības. Sirdslietās iespējami romantiski piedzīvojumi.

STRĒLNIEKS

Emocijas pildīs dvēseli, un tās būs grūti novaldīt. Tomēr mīlas lietās notikumu attīstība var nebūt tāda, ka biji vēlējies. Šo to vajadzēs pārvērtēt un pieņemt lēmumus.

MEŽĀZIS

Ja privātajā dzīvē rodas problēmas, nerisini tās ar dusmām un ambīcijām. Ne velti latviešiem ir tāds sens teiciens, ka miers baro, bet nemiers posta. Esi gatavs ieklausīties otrā.

ŪDENSVĪRS

Beidzot brīvdienas! Ūdensvīrs sēdīsies mašīnā, uz divriteņa vai ņems skūteri un izlaidīs kādu līkumiņu paskatīt, kas notiek tuvākā un tālākā apkaimē. Jaunu iespaidu diena.

ZIVIS

Ļoti svarīga būs arī attiecību un ģimenes tēma – pāriem jāgādā par saticību, bet brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no sirdslietu avantūrām. Raibi, vieglprātīgi piedzīvojumi labumu nedos.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu