Svētdienas horoskops: 18. jūlijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 18. jūlijam.

AUNS

Neiespringsti pārāk uz mājas darbiem, tie var arī pagaidīt. Esi atvērtāks pret savu mīļoto, varbūt pienācis laiks no sirds izrunāties un piemest laulības virumam kādu pikantāku garšvieliņu.

VĒRSIS

Šodien mājas diena. Vērsis laiski malkos rīta kafiju un tad attapsies, ka jau pusdienas laiks pienācis... Nekur netraucies, jo jāatpūšas pirms jaunās darba nedēļas.

DVĪŅI

Attiecībās pārdomu un pārmaiņu laiks. Gribēsi iedziļināties, analizēt un, iespējams, kaut ko mainīt. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos, kam seko tālejošs turpinājums.

VĒZIS

Vistīkamākais būs mājas miers. Ja radi vai draugi aicina kaut kur doties, izsver, ko tur vari gūt, lai nebūtu velti izšķiests laiks. Daudz uzmanības prasīs ģimenes lietas.

LAUVA

Svarīga būs attiecību joma. Tajā būtiska stabilitāte un apziņa, ka varat viens uz otru paļauties visdažādākajās situācijās. Mīļotais cilvēks var piespēlēt interesantas idejas.

JAUNAVA

„Veselīgs dzīvesveids – tā ir lieta!” nospriedīs Jaunava, un izklās vingrošanas paklājiņu vai ņems nūjas vai soļu skaitītāju. Kad ķermenis kustas, prāts atpūšas. Svētīgi pirms jaunās nedēļas.

SVARI

Vislabākā atpūta būs mājās, kur vari mazliet pasaimniekot un ielūgt ciemos tuvus draugus. Pasēdēšana radošā gaisotnē ar atspirdzinošiem kokteiļiem uzlādēs pozitīvi.

SKORPIONS

Romantiskas noskaņas. Gaisā vasaras smarža un tā gribas baudīt dzīvi. Ja tev ir otrā pusīte, aizbrauciet atpūtā uz kādu klusu, skaistu dabas nostūrīti. Ja šobrīd esi brīvs, atver sirdi mīlestībai.

STRĒLNIEKS

Būsi pilns enerģijas un vēlmes darboties. Izlem, kas šobrīd mājas saimniecībā svarīgākais, atroti piedurknes un ķerieties pie darba. Būtu vēlams ieklausīties mājinieku padomos.

MEŽĀZIS

Ļoti svarīga būs arī attiecību un ģimenes tēma – pāriem jāgādā par saticību, bet brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no sirdslietu avantūrām. Raibi, vieglprātīgi piedzīvojumi labumu nedos.

ŪDENSVĪRS

Sekmīga diena saimnieciskām aktivitātēm. Ar atdevi pievērsīsies mājas darbiem, un atklāsi, ka tik daudz kas jāpaveic. Var gadīties, ka diena izrādās par īsu.

ZIVIS

Garastāvoklis var būt mainīgs, un no tā lielā mērā atkarīgas šīs dienas noskaņas, tāpēc izvairieties no situācijām, kas rada satraukumu, stresu un bojā omu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu