"Tai bija jābūt labdarības cīņai..." Makgregors attaisno zaudējumu otrajā cīņā pret Porjē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dastins Porjē (pa kreisi) un Konors Makgregors (pa labi)
Dastins Porjē (pa kreisi) un Konors Makgregors (pa labi) Foto: Reuters/ScanPix

Vienā no pēdējām intervijām pirms triloģijas cīņas pret Dastinu Porjē Konors Makgregors skaidroja, kāpēc abu cīkstoņu iepriekšējā duelī viņš piedzīvoja neveiksmi.

Tuvojoties Konora Makgregora un Dastina Porjē trešajam duelim, abi cīkstoņi, šķiet, ir atmetuši pieklājīgo personāžu, kas bija otrā dueļa noteicošā tēma. Tagad Porjē un jo sevišķi Makgregors sarunās ar medijiem pēc iespējas vairāk cenšas savu pretinieku noniecināt.

Makgregors šajā konfliktā, lai gan to drīzāk var nosaukt par cīņas promotēšanu, iesaistīja pat Porjē sievu.

Īru cīkstonis sarunā ar MMA žurnālistu Oskaru Vilisu nelaida garām iespēju noniecināt savu pretinieku: "Viņš ir līķis, neizteiksmīgs cilvēks, kurš kārtīgi dabūs pa pēcpusi un no oktagona tiks izvests uz nestuvēm."

Iepriekšējā cīņā tieši Makgregoram pārvietošanās sagādāja lielas problēmas, jo Porjē efektīvi izmantoja spērienus pa pretinieka kāju. Daudzi apskatnieki un fani pēc zaudējuma Makgregoram pārmeta pārlieku izteikto vēlmi cīņu uzvarēt tikai ar boksa elementiem, izmantojot boksa stāju.

Īrs sarunā ar Vilisu atzina, ka duelim pret Porjē bija gatavojies gandrīz vai kā boksa cīņai.

"85% no treniņnometnes bija boksa treniņi, lai sagatavotos cīņai pret Meniju Pakjao. Tai [cīņai pret Porjē] bija jābūt labdarības cīņai, ārpus UFC organizācijas. Cīņa notika, jo viņš [Porjē] ir kreilis un man viņa nedaudz bija žēl, tāpēc nodomāju, ka varētu viņam palīdzēt. Notika tas, kas notika. Sakāve ir panākumu slepenā sastāvdaļa," sacīja Makgregors.

Tāpat Makgregors atzina, ka šajā nometnē viņš daudz lielāku uzsvaru licis tieši uz MMA elementiem un tieši tāpēc viņš paredz, ka izcīnīs uzvaru.

Makgregora un Porjē trešā savstarpējā cīņa norisināsies jau agrā 11. jūlija rītā pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu