Kristīna Asmus guvusi nopietnu kājas traumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā Krievijas aktrise Kristīna Asmus vietnē "Instagram" paziņoja, ka smagi savainojusi kāju - pārrautas četras saites. 

Aktrise guva traumu burtiski uz līdzenas vietas: viņa savainoja kāju, jo skatījās mobilajā telefonā. 2. jūlijā Kristīna publicēja attēlu no slimnīcas, kurā redzama ar ģipsi uz kājas, un pēc divām dienām viņa paskaidroja, kā satraumējās.

Māksliniece savainoja kāju, kad viņa gatavojās atstāt māju un gaidīja taksometru. Nokāpjot pa kāpnēm, Kristīna paskatījās telefonā, pārbaudot, vai nav ieradusies automašīna. Tajā brīdī viņa zaudēja līdzsvaru.

"Es neaprēķināju. Es domāju, ka kāpnes jau ir beigušās, bet tā nebija. Es stipri izmežģīju kāju, nokritu uz tās ar visu svaru," raksīja aktrise.

Asmus ne tikai nokrita, bet spēra vēl dažus soļus, vairākkārt uzkāpjot uz savainotās kājas.

Asmus faniem sacīja, ka operācija viņai nav vajadzīga, bet ieģipsēta kāja būs vēl divas līdz trīs nedēļas. Jaunībā Asmus nopietni nodarbojās ar vingrošanu, tāpēc kājas ir viņas vājā vieta.

"Man ir īpatnība - ik pēc pāris gadiem es pārrauju kāju saites. 2015. gadā mans labais celis burtiski tika salikts no jauna. Sarežģītas ceļa operācijas dēļ es pazaudēju vairākus lielus projektus. Vispār tas bija viens no sāpīgākajiem un grūtākajiem periodiem dzīvē," rakstīja aktrise.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu