Boksa superzvaigzne Taisons Fjūrijs inficējies ar Covid-19; supercīņa pret Vailderu, iespējams, tiks pārcelta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: EPA/Scanpix

Britu boksa superzvaigznes Taisona Fjūrija treniņnometnē izcēlies Covid-19 uzliesmojums, kā rezultātā, visticamāk, pārcelts arī viņa gaidāmais duelis pret Deonteju Vailderu, vēsta ESPN.

Taisonam Fjūrijam šā gada vasarā bija paredzēts duelis pret tautieti Entoniju Džošua, tomēr Deontejs Vailders arbitrāžas tiesā izcīnīja tiesības aizvadīt trešo dueli pret Fjūriju.

Vaildera un Fjūrija cīņa bija paredzēta 24. jūlijā, tomēr tagad tā tiks pārcelta, jo Fjūrija nometnē konstatēts Covid-19 uzliesmojums. Tiek ziņots, ka ar vīrusu inficējies arī pats bokseris.

Kompānija, kas promotē Fjūrija cīņas, "Top Rank" gan norādījusi, ka cīņas datums pagaidām nav pārcelts: "Mēs turpinām monitorēt Taisona un viņa komandas veselības statusu. Šobrīd cīņas datums vēl nav pārcelts."

Zināms, ka Fjūrijs bija saņēmis pirmo Covid-19 vakcīnas devu, tomēr otro devu viņš vēl nebija paspējis dabūt. 

Fjūrija pārstāvis medijam "The Athletic" atklāja, ka boksera komanda šai situācijai pieies ļoti uzmanīgi: "Taisons ir slims, bet ne tik ļoti slims. Tomēr to, ko šis vīruss potenciāli ir spējīgs izdarīt, izvērtējam reālistiski."

Fjūrija un Vaildera pirmā savstarpējā cīņa noslēdzās ar skandalozu neizšķirtu, savukārt otrajā duelī pārliecinošu uzvaru izcīnīja Fjūrijs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu