Ekskluzīvi "Apollo.lv" ⟩ Viktors Lapčenoks auklē mazmeitu un gaida vēl divus mazbērnus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Viktors Lapčenoks
Viktors Lapčenoks Foto: LETA

Tautā mīlētais latviešu estrādes dziedātājs Viktors Lapčenoks šo vasaru pavada mierīgā gaisotnē un palēnām atgriežas saviesīgās dzīves apritē. Lapčenoku ģimenē primārais ir gadu vecā mazmeitiņa Beate, kā arī divu mazbērnu gaidības.

Sarunā ar "Apollo.lv" Viktors Lapčenoks teic, ka šo vasaru pavada lēnā garā, visas aktivitātes pakārtojot lielajam karstumam.

"Daudz jau nevar parosīties šitādā karstumā. Ja saulīte spīd, tad vispār nevar iet laukā," nosaka dziedātājs. Tāpat arī viņš priecājas, ka palēnām pēc pandēmijas atsākas kustība un skatuves mākslinieki atgriežas uz skatuves. Arī viņam ieplānotas dažādas aktivitātes un uzstāšanās.

Pandēmijas laiku Viktors Lapčenoks aizvadījis mierīgi un nu jau abi ar sievu Indru ir divas reizes vakcinējušies pret Covid -19 ar "Pfizer" vakcīnu. Pēc vakcīnas nekādu sarežģījumu nav bijis, vien mazliet paaugstinājusies ķermeņa temperatūra. Tāpat arī vakcinējušies dziedātāja trīs bērni - Madars, Elīna un Rūdolfs un viņu otrās pusītes.

"Pandēmijas laikā jau daudz nevarēja staigāt apkārt. Visi pasākumi bija atcelti un sēdējām mājās. Tagad jau pamazām tā lieta sāk kustēties un skatos, ka skatuves kolēģiem atsākas koncerti. Pagājušajā gadā ap šo laiku bija tāda pati situācija, bet tad nāca rudens un sākās. Redzēsim, kas notiks šajā rudenī. Cerēsim, ka nebūs vairs tik traki. Grūti jau ir prognozēt kā būs. Viss ir atkarīgs no cilvēkiem.

Redziet, cik daudzi nevakcinējas. Tie, kas nevakcinējas, tie arī nobremzē visu to lietu.

Paskatieties, kāda treģēdija bija Amerikā, Anglijā un Izraēlā. Šausmas. Tagad cilvēki ir vakcinējušies un uzreiz stāvoklis ir uzlabojies, bet pie mums viss stāv uz vietas. Mana ģimene ir vakcinējusies un pret šo lietu izturas pozitīvi. Kaut kā taču ir jācīnās pret šo slimību, jo cilvēki taču potējas arī pret parasto gripu. Uz šo mirkli citas izejas nav.

Ja paši neko nedarīsim, tad to vīrusu arī nekādi neuzvarēsim. Tie, kas nepotējas un saka dažādas aplamības, bet kāpēc tad viņi nemāk pateikt, kā var nepotēties un nesaslimt!?" situāciju sarunā ar "Apollo.lv" raksturo dziedātājs.

Pandēmijas laikā ģimene priecājās par meitas Elīnas gadu veco atvasīti Beati, kas ir Viktora Lapčenoka pirmā mazmeitiņa. Tāpat šajā gadā ir gaidāmi vēl divi priecīgi notikumi, kas saistīti ar dzimtas turpināšanos. Proti, dēla ģimenē un meitai gaidāms pieaugums. Tādējādi Lapčenoku pāris kļūs par otrā un trešā mazbērna vecvecākiem. 

"Esam šobrīd gaidībās un būs veseli divi. Bērni un mazbērni ir mūsu lielākā svētība. Tā ir jābūt. Darām visu, lai atbalstītu jaunās ģimenes un arī paši ļoti gaidām mazbērnus. Protams, pirmā mazbērna gaidību laiks bija īpaši trauksmains, jo tas tomēr pirmais mazbērns un nevarējām vien sagaidīt, kad mazmeitiņa nāks pasaulē," atklāj priecīgais vectētiņš.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu