Ekskluzīvi "Apollo.lv" ⟩ Regīna Devīte audzē gurķus un apceļo Latviju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Regīna Devīte
Regīna Devīte Foto: LETA

Valmieras drāmas teātra aktrise Regīna Devīte no 1. jūlija devusies vasaras atvaļinājumā. Lai arī ir liels vilinājums aizceļot uz kādu citu valsti, šajā atvaļinājumā tas neizdosies, tāpēc aktrise nolēmusi gan rosīties pa dārzu, kas atrodas netālu no Valmieras Burtniekos, kā arī apceļot Latviju un baudīt ūdens peldes.

Sarunā ar "Apollo.lv" Regīna Devīte teic, ka viņai vasara nupat kā tikai sākusies. "Aizvadītajā svētdienā bija teātra sezonas slēgšanas ballīte un tad arī sākās atvaļinājums. Teātra telpās pa šo laiku tiks veikta rekonstrukcija un tas iegūs pavisam jaunu seju. Gaidīsim skatītājus jau rudenī izremontētās telpās.

Atvaļinājuma laikā esmu ieplānojusi veikt dažādus sadzīves darbiņus. Tā kā ir šausmīgs karstums, tad lēnām var kustēties. Dārzs un gurķi, kas prasa regulāru laistīšanu. Gurķi domāti gan skābēšanai, gan ēšanai svaigā veidā. Nevar jau vēl zināt, cik daudz izaugs šādā sausumā un tad viss darbs būs par velti.

Nav jau tā, ka visu laiku tikai dobēs vien sēdēšu. Mēģināšu arī paceļot pa Latviju.

Bet tādi milzīgi plāni par ceļošanu pašlaik nav. Var jau būt, ka kaut kas notiek pēkšņi un negaidot!? Gribētos jau paceļot kaut kur tālāk, jo man ļoti patīk tā sajūta, ka iesēžos lidmašīnā vai automašīnā un kaut kur dodos. Vēl jau, protams, ir nākamais gads, lai gan nevar zināt, kāds tas pienāks? Ņemot vērā, ka pašlaik ceļošana ir diezgan riskants pasākums, jo visādi var gadīties ar robežu šķērsošanu, tad jāpasaudzē savi nervi un jāpaceļo tepat pa Latviju.

Man arī ļoti patīk peldēties un atsvaidzināties ar ūdeni, Tādēļ noteikti peldēšos gan jūrā, gan Burtnieku ezerā, gan arī atvēsināšos dārzā ar laistāmo šļūteni," par saviem šīs vasaras plāniem sarunā ar "Apollo.lv" pastāsta aktrise.

Viņa arī nosaka, ka pagaidām nekā interesanta viņas dzīvē neesot.

"Nav nekā radoša, par ko varētu pastāstīt, bet tā jau ir manis pašas vaina, ka neko neesmu izdomājusi. Taču jāteic, ka vasarā jau ļoti ātri laiks paskrien, kārtojot dažādas sadzīves lietas. Un augustā beidzas atvaļinājums, kad jāatgriežas teātrī," tā Regīna Devīte.

Viņa arī turpat Valmierā ir vakcinējusies pret Covid -19 saslimšanu ar "AstraZeneca" vakcīnu, lai varētu drošo strādāt un kontaktēties ar skatītājiem.

"Jutos labi pēc potēm. Nekādu blakusparādību nebija. Vai nu patīk, vai nepatīk, bet ir zināms pienākums pret apkārtējiem, lai dzīve atkal atgrieztos vecajās sliedēs. Ir jāuzticās un jāvakcinējās. Potēšanās ir viens no variantiem, lai apturētu to vājprātu. Protams, sākotnēji es pret to biju piesardzīga. Mazliet arī esmu pikta uz medijiem, jo bieži vien sabiezina informāciju, ko publicē kontekstā ar Covid – 19. Bet dzīvei ir jāatgriežās un tāpēc ir jāpotējās," par dzīvi Covid -19 apstākļos aizdomājas aktrise.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu