Rīgā notiks otrais pilsētas festivāls "Enkurfests"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sestdien, 10. jūlijā, no plkst. 13.00 līdz 23.00, brūvkroga "Ziemeļu enkurs" pagalmā, Matīsa ielā 8, Rīgā, notiks otrais pilsētas festivāls "Enkurfests", pulcējot mūzikas, alus un ielas ēdiena cienītājus.

Pagājušais gads bija "Enkurfesta" festivāla dzimšanas gads, kas pulcēja vairāk par 400 festivāla apmeklētājiem. "Enkurfesta" komanda jau laicīgi sāka festivāla sagatavošanu, un brīdī, kad tika atļauta pasākumu rīkošana, festivāla mākslinieku sastāvs bija pilnībā nokomplektēts.

"Pilsētas festivāli ir lielisks veids, kā pavadīt skaistu pēcpusdienu un vakaru, baudot mūziku kopā ar draugiem un netērējot daudz laika vai naudas, ceļojot ārpus pilsētas," tā apgalvo viens no brūvkroga īpašniekiem, aldaris Dāvis Linde.


10. jūlijā muzikālā programma ietvers performances dažādām muzikālajām gaumēm. Festivālā uzstāsies "Purple Negative", "March", "Čipsis un Dullais", VIŅA, "Four Minute Man", "Židrūns" un grupa "Tesa". Par festivāla kūsājošo enerģiju jau otro gadu rūpēsies DJ Toms Grēviņš.

Festivālā, līdzās dažādiem street food stendiem, būs baudāms "Ziemeļu enkura" alus, kas brūvēts turpat uz vietas.

Ieeja festivāla teritorijā jau no plkst. 13:00. Biļetes nopērkamas uz vietas brūvkrogā (20 eur), kā arī internetā www.aula.lv (21 EUR). Biļetes būs nopērkamas arī festivāla dienā pie ieejas Ziemeļu enkura teritorijā, biļetes cenā iekļauts arī viens alus (tikai 18+).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu