VIDEO un AUDIO "Jāēd zeme, lai tiktu pie tām medaļām..." Saruna ar Latvijas olimpisko karognesēju Agni Čavaru

Kas laukumā, tas uz mēles podkāsta epizode #25
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" jaunākajā epizodē uz sarunu aicinājām Latvijas 3x3 basketbola komandas kapteini un olimpisko spēļu karognesēju Agni Čavaru.

Podkāsta ievadā aprunājāmies par 3x3 basketbola izlases sagatavošanās procesu olipiskajām spēlēm un par to, kur tad tas īsti norisinās. Apspriedām arī mērķus un potenciālo spiedienu, ko puiši pirms olimpiskajām spēlēm izjūt.

Basketbolists arī nedaudz pastāstīja par to, kā viņš uzzināja, ka tieši viņš olimpiskajās spēlēs nesīs Latvijas karogu, un "mocībām", kas sekoja pēc tam, jo aptuveni trīs nedēļas viņš šo noslēpumu varējis atklāt tikai sievai.

Turpinājumā pārrunājām arī galvenās atšķirības starp 3x3 un klasisko basketbolu. Tāpat Agnis arī paskaidroja, kāpēc 3x3 basketbols nav tā saucamais strītbols.

Podkāsta otrajā pusē pārrunājām pašu olimpisko turnīru, galvenos favorītus, kā arī Agnis pastāstīja par to, kā Latvijas 3x3 basketbola komanda sanāca kopā.

Nobeigumā pārrunājām to, kas tad īsti ir Latvijas karoga nesējs olimpiskajās spēlēs, Agnis Čavars. Tāpat viņš arī atklāja, kas ir bijis apkaunojošākais sods, ko no komandas biedriem saņēmis par 

Audio: "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #23

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu