Aizvadītajā diennaktī stacionēti divi Covid-19 pacienti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra "Gaiļezers" Toksikoloģijas un sepses klīnika, kurā ārstē ar Covid-19 saslimušos pacientus. Ilustratīvs attēls.
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra "Gaiļezers" Toksikoloģijas un sepses klīnika, kurā ārstē ar Covid-19 saslimušos pacientus. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās stacionēti divi Covid-19 pacienti un četri no tām izrakstīti, līdz ar to kopējais Covid-19 pacientu skaits slimnīcās ir sarucis līdz 70 slimniekiem, liecina aktuālā Nacionālā veselības dienesta informācija (NVD).

Patlaban 56 pacienti ārstējas ar vidēji smagu slimības gaitu un 14 - ar smagu slimības gaitu.

Kopumā līdz šim no stacionāriem izrakstīti 14 263 pacienti.

LETA jau rakstīja, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā konstatēti 36 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un jau otro dienu pēc kārtas nav reģistrēts neviens ar šo slimību saistīts nāves gadījums, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) sniegtā informācija.

Saslimstības ar Covid-19 divu nedēļu kumulatīvais rādītājs pēdējās diennakts laikā samazinājies no 36,7 līdz 36,4 gadījumiem uz 100 000 iedzīvotāju.

Pagājušajā diennaktī Latvijā veikti 6907 Covid-19 izmeklējumi, savukārt pozitīvo gadījumu īpatsvars pret testētajiem bijis 0,5%.

Latvijā līdz šim ar Covid-19 kopumā ir saslimuši 137 899 cilvēki. Miruši 2536 ar šo slimību sasirgušie.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu