VIDEO ⟩ "Kurš būs atbildīgs, ja notiks kaut kas traģisks?" Igaunijā jaunieši lec upē no tilta un biedē apkārtējos iedzīvotājus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Uliabond/Shutterstock.com

Kāds Igaunijas iedzīvotājs laikraksta "Postimees" krievu versijas redakcijai iesūtījis satraucošu video - vairāki jaunieši 10. jūlija vakarā Tallinā nolēkuši no Piritas tilta upē.

Tallinas iedzīvotājs iemūžināja jauniešu pārgalvību video un pēc tam izskaidroja, ka tas ir ļoti bīstami dzīvībai. Jaunieši uz to neesot reaģējuši un pasmējušies.

Ziņotājs zvanīja uz glābšanas dienestu, lai nodotu šo informāciju policijai. Aculiecinieks nogaidīja 20 minūtes un nekas nemainījās - policija tā arī neieradās, jo neesot bijušas brīvas ekipāžas.

Aculiecinieks norāda, ka tilta augstums esot aptuveni 15 metri, turklāt šo ceļu bieži izmanto arī kuģi.

"Policija vienkārši uzskatīja, ka šis nav gana bīstami, jo jaunieši paši ir pie pilnas apziņas un saprot, kādas sekas var gadīties," stāstīja laikraksta lasītājs.

Laikraksts sazinājās ar policiju, kur tika norādīts, ka likumsargi uz ziņojumiem reaģējuši un notikuma vietā ieradušies ar nokavēšanos.

Notikuma vietā netika manīti jaunieši. Jau iepriekš jauniešiem ir skaidrota bīstamība saistībā ar lēkšanu ūdenī peldēšanai neparedzētā un nezināmā vietā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu