Žoržs Siksna: "Gaisa kondicionieri kļuvuši par deficītpreci"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Žoržs Siksna.
Žoržs Siksna. Foto: Andrejs Baburovs/LETA

Latviešu estrādes zvaigzne Žoržs Siksna atklāj, ka šī vasara ir gana tveicīga, tādēļ, lai atvieglotu ikdienas sadzīvi, viņš bija devies uz Rīgas tirdzniecības centriem meklēt gaisa kondicionieri, taču secinājis, ka tā kļuvusi par deficītpreci. Tā kā Žoržs Siksna ar sieviņu Annu ir divus gadus vecā dēlēna Jēkaba vecāki, šo vasaru viņi pavada prātīgi, īpaši daudz neuzkavējoties tiešajos saules staros.

Žoržs Siksna atklāj, ka dēlēns vēl ir mazs, tāpēc arī viņi lielākoties dzīvojas pa mājām un nedodas tālos braucienos un ceļojumos. "Tāpat arī uzmanāmies no lielā karstuma, kam neesam gatavi. Nākamā problēma, ar kuru saskāros, ka visi kondicionieri ir izpirkti," tā dziedātājs.

Sarunā ar "Apollo.lv" Žoržs Siksna pastāsta, ka arī viņam tāpat kā citiem skatuves kolēģiem pamazām atsākas darba gaitas un muzicēšana dažādos āra pasākumos. "Cerams, ka būs labi. Pilnībā jau vēl viss nav atgriezies, bet lēnām jau kustās uz priekšu. Tagad liels koncerts paredzēts Raimondam Paulam, kas 27. jūlijā notiks Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē.

Arī es gatavojos šim koncertam, kurā arī uzstāšos. Un tad vēl ir šādi tādi mazi pasākumi. Pagājušajā vasarā bija tieši tāpat, kad cilvēki bija noilgojušies pēc koncertiem un šādām tikšanās reizēm, kas izvērtās ļoti sirsnīgas," par savām darba gaitām pastāsta dziedātājs.

Tiesa gan, Žoržs Siksna neslēpj, ka pandēmijas laiku, dzīvojot bez darba, nebijis viegli izturēt.

"Pandēmijas laikā nemitīgi sekojām līdzi Covid – 19 rādītājiem un cipariem. Grūti bija..." viņš atcerās.

Tāpat, lai varētu brīvi un droši pārvietoties, Žoržs Siksna ar sievu Annu arī vakcinējušies pret Covid – 19. "Mēs neticam Gobzemam (Saeimas deputāts Aldis Gobzems; - red.piez.), kas ir vakcīnu pretinieks, bet ticam dakterim, medicīnai un zinātnei," tā dziedātājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu