Itālijas izlases galvenais treneris: Varam progresēt vēl vairāk (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Itālijas izlases galvenais treneris Roberto Mančīni pēc izcīnītā Eiropas čempionu titula norādīja, ka viņa vadītajai vienībai vēl ir, kur progresēt.

Jau vēstīts, ka Itālijas futbolisti svētdien Vemblija stadionā tika kronēti par Eiropas čempioniem, finālcīņā pēcspēles 11 metru sitienu sērijā uzvarot Angliju.

Tomēr ceļš uz titulu itāļiem nebija viegls, jo jau otrajā minūtē viņi nonāca iedzinējos, bet rezultātu izlīdzināja vien otrā puslaika vidū.

"Man trūkst vārdu, lai aprakstītu mūsu komandas sniegumu. Šī bija grūta spēle un vēl smagāku to padarīja ātri ielaistie vārti. Izņemot sākumu, mēs dominējām lielāko daļu mača," turnīra rīkotāji citē Mančīni teikto.

Itālijas izlases galvenais treneris nenoliedza, ka uzvarai 11 metru sitienu sērijā ir nepieciešama veiksme.

"Man ir nedaudz žēl Anglijas, jo arī viņi aizvadīja lielisku turnīru. Mūsu komanda ir izaugusi un domāju, ka varam progresēt vēl vairāk," pauda Mančīni.

Tikmēr Itālijas izlases kapteinis Džordžo Kjellīni uzsvēra, ka uzvara bija pelnīta. "Tagad ir laiks to izbaudīt. Vienmēr esam centušies spēlēt futbolu ar prieku. Neskatoties uz smago sākumu, spējām kontrolēt maču līdz pat beigām," teica Kjellīni.

Gandarījumu par titulu neslēpa arī vārtsargs Džanluidži Donnarumma, kurš tika atzīts par čempionāta labāko spēlētāju. "Neatdevām viņiem nevienu centimetru laukumu. Sākumā ielaistie vārti varēja mums maksāt titulu, bet neesam no komandām, kas padodas. Nebija viegli, taču mēs aizvadījām lielisku maču, dominējot lielāko daļu no spēles. Esam pelnījuši uzvaru," stāstīja Donnarumma.

Itālijas izlase par Eiropas čempioni tika kronēta arī 1968.gadā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu