Karstumā stāvošs pūķa maskā tērpies darbinieks izraisa viedokļu vētru sociālajos tīklos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vietnē "Twitter" publicētā fotogrāfija, kurā redzams cilvēks tērpies pūķa maskā +32 grādu karstumā, lietotāju vidū raisījusi neizpratni. Portāls "Apollo.lv" sazinājās ar uzņēmumu "Orkla Latvija", kas skaidroja radušos situāciju.

Vietnē "Twitter" viedokļu vētru izraisīja lietotāja Māra Antona ievietotā fotogrāfija. Tajā fiksēts cilvēks pie saldumu veikala "Laima", tērpies zaļā pūķa maskotā. Fotogrāfijā norādīts, ka termometra stabiņš tajā mirklī rādījis +32 grādus. 

Ļaudis bija neizpratnē par uzņēmuma lēmumu karstā laikā likt darbiniekam stāvēt uz ielas biezā kostīmā.

Drīz kāds cits "Twitter" lietotājs ievietoja fotogrāfiju, kurā redzams cilvēks tērpies saldētā jogurta kostīmā. 

"Apollo.lv" sazinājās ar "Orkla Latvija" vadītājiem, kuri skaidroja radušos situāciju: 

"Pirmkārt, novērtējam, ka cilvēki pauduši savu empātiju un bažas par karstumu, jo arī mūsu prioritāte ir darbinieku, un šajā gadījumā arī ārpakalpojumu sniedzēja darbinieku, veselība un drošība.

Šo pakalpojumu mums nodrošināja ārējais pakalpojuma sniedzējs SIA Promo Team, ar kuru mums ir noslēgts sadarbības līgums un, tādēļ detaļas vienmēr tiek izrunātas, iepriekš vienojoties.

Pagājušajā nedēļā, Šokolādes nedēļas ietvaros, organizējām dažādas aktivitates Laimas šokolādes muzejā un pie tā uz Miera ielas, Rīgā. Sestdien organizējām divu stundu aktivitāti ar "Drako" maskotu, kas rosījās gan Laimas šokolādes muzeja iekštelpās, priecējot apmeklētājus, gan pie muzeja ieejas.

Tā kā muzeja pieprasījums sestdienā bija ļoti augsts, maskots lielāko daļu laika pavadīja iekštelpās, taču "Drako" maskots brīvi varēja uzturēties gan iekštelpās, gan pie muzeja, pats izvēloties lokācijas vietu."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu