Laura Raila uzlādējas, filmējot "Tik Tok" video (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Švītiņš

Dziedātāja Laura Raila nupat kā uzņemta Latvijas Blogeru un Influenceru asociācijā un ar lielu aizrautību ķērusies pie "Tik Tok" video filmēšanas. Sarunā ar "Apollo.lv" viņa atklāj, kā ar ģimeni pārdzīvojusi pandēmiju, ka uz skatuves atgriezīsies, kad norims ierobežojumi un pagaidām izbauda vasaru un atbalsta vīru, kas nodarbojas ar burāšanu.

Vaicājot dziedātājai, kā viņas ģimene pārdzīvoja pandēmiju, jo šajā laikā daudzi atzina, ka nav viegli ne materiāli, ne psiholoģiski, kā arī sašķobījās pat vairāku sabiedrībā zināmu pāru attiecības, Laura Raila teic, ka viņas ģimenē nekas kardināli nemainījās: "Vīra darba sfēru pandēmija īpaši neskāra, mani kā pedagogu gan, taču arī ne visās darba vietās, kurās strādāju. Vokālās nodarbības vadīju tikai online, pasniedzu tiešraidē gan meitenei no Spānijas, gan Liepājas. Šis laiks man atklāja arī daudz ko jaunu.

Priecājos, ka dēlēns (Lūkass;- red. piez.) var dzīvoties pa mājām un man viņam ir gana laika. No septembra gan ceru, ka viņam patiks jaunais bērnudārzs. Trīs gadu vecumā bērni jau sāk gribēt vairāk spēlēties ar saviem vienaudžiem."

Dziedātāja teic, ka šobrīd izbauda vasaru, ko var pavadīt kopā ar ģimeni: "Vīrs nodarbojas ar burāšanu un ar dēliņu bieži dodamies viņam līdzi uz treniņiem un sacensībām. Bieži esam Usmas jahtklubā. Mums arī patīk vizināties ar divriteņiem uz jūru. Nedaudz arī paceļojam pa Latviju. Tuvākajos plānos ir aizbraukt uz Rundāles pili."

Pagaidām Laura Raila nesteidzas ar atgriešanos uz skatuves. "Ar piedāvājumiem vēl nesteidzos. Kaut kas sāk atsākties, bet ir savi ierobežojumi. Gribās pagaidīt no ierobežojumiem brīvāku laiku. Man būs koncerts Jūrmalas džeza klubā 22. oktobrī. Uzstāšos kopā ar lielisko džeza pianistu Viktoru Ritovu. Man nav vēlēšanās dziedāt, kur pagadās, lai tikai būtu. Vienmēr piedalos koncertos, kurus mīlu un izbaudu. Nepatīk konveijers," viņa piebilst.

Tāpat arī korekcijas piedzīvojis Lauras un viņas mammas Indras Railas rīkotais jauno vokālistu konkurss: "Pagājušajā gadā, kad sākās pandēmija, jauno vokālistu un ansambļu konkursu "Popfestjūrmala" pārcēlām no jūnija uz novembra sākumu. Pirmo reizi pa 11 gadiem konkursam bija jauns formāts.

Vēlējāmies, lai dalībnieki visu redz un izbauda online konkursu tāpat kā klātienē, tādēļ iesūtītos dalībnieku video žūrija visu dienu vēroja un komentēja tiešraidē, apbalvošana, kā ierasts, notika uz skatuves. Konkurss izdevās lieliski, bija milzum daudz pozitīvu atsauksmju gan konkursa laikā, gan pēc tā. Šogad konkursu rīkosim oktobrī, ļoti ceram, ka varēsim klātienē."

Laura Raila pavisam nesen uzņmeta Latvijas Blogeru un Influenceru asociācijā: "Janvārī iestājos Biznesa Augstskolā "Turība" uz pusgada apmācībām digitālajā mārketingā. Mācības ļoti patika - video un skaņas montāža, foto tehnika, mārketings. Viss, ko esmu pētījusi un meģinājusi apgūt arī pati, tikai tagad kvalitatīvi un kārtīgi.

Jau sen sekoju līdzi, lai mans "Instagram" profils atbilstu visiem standartiem un būtu interesants arī citiem, tādēļ iestāties blogeru un influenceru asociācijā bija loģisks gājiens uz attīstību un esmu ļoti pagodināta, ka mani uzņēma."

Tāpat arī dziedātāja kļuvusi par "tiktokeri” un veido dažādus video populārajā vietnē "Tik Tok". Smejoties Laura atklāj, ka ir baigā "tiktokere": "Sākumā man pat domas nebija, ka pati filmēšu video un publicēšu, bet nu tas ir aizgājis tik tālu, ka man ir vairāk par 12 tūkstošiem sekotāju un katru dienu izvietoju no 1 - 5 video. Mani tas uzlādē, tāpēc arī sāku, tad izrādījās, ka tas, ko daru, patīk citiem. Super!"

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu