"25 eiro par to, lai es varētu peldēties sejas maskā?" Sociālo tīklu lietotāji sašutuši par "Līvu Akvaparka" apmeklēšanas noteikumiem (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: valeriya kozoriz/Shutterstock

Atsaucoties uz Ministru kabineta noteikumiem, "Līvu Akvaparks" 6. jūlijā paziņoja, ka divas dienas jūlijā būs "Sertificēto dienas" - viss komplekss tiks atvērts apmeklētājiem, kas uzrādīs derīgus Eiropas Savienības digitālos Covid-19 sertifikātus. Šāds paziņojums raisījis sašutumu daļai sociālo tīklu lietotāju.

"Līvu Akvaparks" 6. jūlijā sociālo tīklu vietnē "Facebook" pavēstīja: "12. līdz 13.jūlijā viss komplekss Līvu Akvaparks atvērts personām ar derīgiem ES digitālajiem Covid sertifikātiem, kas atbilst MK noteikumiem Nr.360 "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai" prasībām. Citām personām šajās 2 dienās biļetes netiks pārdotas."

Šāds paziņojums raisījis sašutumu vairāku daļai sociālo tīklu lietotāju. Kāda sociālo tīklu lietotāja zem "Līvu Akvaparka" ieraksta vaicāja, kā var prasīt peldēties ar sejas maskām.

"Līvu Akvaparks" uz šo jautājumu atbildēja: "Ja rodas pretenzijas par ierobežojumiem atpūtai Līvu Akvaparkā lūdzam vērsties Ministru kabinetā , tālrunis 67082800, e-pasts: pasts@mk.gov.lv."

Kāds cits sociālo tīklu lietotājs rakstīja: "25 eiro par to, lai es varētu peldēties sejas maskā? Nopietni? Vismaz izņemat, ka "aktīvā sezona", citādi tāda ņirgāšanās vien sanāk."

Vairāki cilvēki pauda neizpratni par to, kāpēc ir vajadzīga maska, ja apmeklētājs ir ieradies ar Covid-19 sertifikātu. Tomēr, kā norāda vairāki sociālo tīklu lietotāji, sejas maskas ir jāvelk tikai līdz ģērbtuvēm.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu