Pavļuts, iespējams, šonedēļ iestūrēs laulības ostā (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova / LETA

Izskanējušas runas, ka veselības ministrs Daniels Pavļuts ne tikai šonedēļ precas ar mīļoto Elīnu Grīnhofu, bet arī abu ģimenē gaidāms vēl kāds īpašs notikums, vēsta žurnāls "Privātā Dzīve". 

Kāds ministra paziņa atklāja, ka Pavļuts jau šonedēļ mīs gredzenus ar mīļoto Elīnu Grīnhofu, ar kuru kopā ir divus gadus. 

Gan Danielam, gan Elīnai šīs nebūs pirmās kāzas. Iepriekš ministrs 12 gadus bija kopā ar nu jau bijušo Kultūras ministrijas Latvijas valsts simtgades biroja vadītāju Lindu Pavļutu. Viņu attiecības dzimuši divi dēli, vēsta žurnāls "PDz".

Laiku, kad izjuka viņa un Lindas laulība, Pavļuts atzina par smagāko mūžā. "Man dzīvē primārais atskaites punkts ir darbs, tomēr ģimene man ir ļoti būtiska," stāstīja Daniels.

Par attiecībām ar Elīnu Pavļuts sacīja, ka abi ir ļoti saskanīgi teju visās dzīves jomās. Viņš ātri atradis kopēju valodu ar Elīnas bērniem. Runā, ka bērnu pulciņš Pavļuta mājās drīzumā kļūšot vēl kuplāks, un tas esot viens no iemesliem, kādēļ kāzas tikšot svinētas pavisam drīz. 

Pilnu interviju ar Danielu Pavļutu lasi jaunākajā žurnāla "Privātā Dzīve" izdevumā!

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu