Iespēja mainīt savu likteni! Pāvels Globa prognozē, kā katra Zodiaka zīme pavadīs šo nedēļu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa.
Pāvels Globa. Foto: mountain beetle/Shutterstock/ekrānuzņēmums

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa prognozē, kā paies šī nedēļa - krasas enerģijas izmaiņas nav gaidāmas un kopumā mūs gaida diezgan labvēlīgs laiks, vēsta portāls "dailyhoro.ru". 

Auns

Auniem būs visas iespējas mainīt savu likteni. Viņi to var izmainīt to uz slikto pusi, ja neko nedarīs, taču šie cilvēki izceļas ar savu motivāciju un vēlmi pēc kaut kā vairāk, tāpēc visam vajadzētu būt labi. Auns nedēļu uzsāks bez grūtībām. Labs laiks, lai tiktu galā ar jautājumiem, kas saistīti ar mājokli, nekustamo īpašumu. Darbā var būt daudz lietu, kas negatīvi ietekmēs jūsu panākumus mīlestībā. Labāk atrast laiku kopā ar saviem mīļajiem.

Vērsis

Šis ir ļoti spilgts laiks, kurā Vērsim iespējams labot pagātnes problēmas. Labākās un pozitīvākās nedēļas dienas būs 13., 14. un 15. jūlijs. Tāpat būs bīstama diena - 18. jūlijs. Tajā svarīgi atbrīvoties no lietām, kas regulāri noved līdz melnajai joslai. Kas attiecas uz personīgo dzīvi, Pāvels Globa iesaka to turēt noslēpumā. Vērsim nevajadzētu runāt par saviem piedzīvojumiem, it īpaši, ja tas var kādu satraukt vai sadusmot. Ideāls laiks komandējumiem.

Dvīņi

Dvīņiem būtu jāpievērš lielāka uzmanība labām pazīmēm, kas norāda uz laimi un veiksmi. Jo īpaši tas attiecas uz ceturtdienu un piektdienu. Šajās dienās zvaigznes un planētas būs harmonijā un gatavas palīdzēt Dvīņiem viņu problēmās un sapņos. Kopumā nedēļa būs ideāli piemērota dārgu pirkumu veikšanai, kā arī laika pavadīšanai kopā ar saviem mīļajiem. Jūs varat droši tērēt laiku un naudu dāvanām saviem mīļajiem. Viņiem tas būs ļoti patīkams pārsteigums.

Vēzis

Vēži šonedēļ atradīsies uz viļņa, bet viņiem ir jāizrāda iniciatīvu un jākļūst motivētiem. Tas ir ļoti svarīgi darbā un biznesā, mīlestībā un arī citās dzīves jomās. Jārīkojas, kamēr ir iespēja. Mīlestībā dažas nesaskaņas var rasties 16. un 17. jūlijā - visnelabvēlīgākajās nedēļas dienās. Tiem, kurus tās pārņem, jāņem vērā padomi, kā atgūties no strīdiem. Astrologs uzskata, ka Vēža personīgajā dzīvē var sākties dīvains periods - viņiem šķitīs, ka piedzīvo kaut ko jau kādreiz piedzīvotu.

Lauva

Lauvām tagad vajadzētu kļūt neatkarīgākām. Ir ļoti svarīgi piesargāties no toksiskiem cilvēkiem, iemācoties atpazīt tos, kas mums mēģina laupīt veiksmi. Pāvels Globa atzīmē, ka nekādā gadījumā nevajadzētu riskēt un iesaistīties piedzīvojumos finanšu un darba sfērā. Tas var nest lielus zaudējumus. Vientuļajiem Lauvām vajadzētu koncentrēties uz darbu, pilnībā neaizmirstot arī par romantiku un flirtu. Lauvas, kuras ir attiecībās, atcerieties, ka jūsu partneris nav sekundārs. Ir svarīgi atrast kompromisus un spēt pieņemt sava mīļotā nostāju.

Jaunava

Diemžēl Jaunavai būs mazāk labvēlīgu dienu nekā bīstamo. 18. jūlijs ir lieliska diena mīlestībai un jaunai romantikai. Iepazīšanās un paziņas būs noderīgas. 13., 14. un 15. dienā labāk atteikties no aktīvas saziņas. Kopumā nedēļa būs diezgan neparedzama. Jums ir jāstrādā pēc iespējas vairāk un galvenais ir neatlikt problēmu risināšanu uz vēlāku laiku. 

Svari

Svari šonedēļ varēs mainīt savu dzīvi. Zvaigznes ir viņu pusē. Darbā var būt jauni uzdevumi no "augšas", bet nedomājiet, ka tas ir slikti - šī ir iespēja kaut ko iemācīties, gūt pieredzi. Svari šonedēļ var viegli pastiprināt attiecības ar personu, ar kuru viņi vēlēsies palikt uz ilgu laiku. Galvenais ir lietas nesasteigt. Globa atzīmē, ka 16. un 17. jūlijā braukšanas laikā vajadzētu būt uzmanīgākam un rūpīgi uzraudzīt savu veselību. Nedēļas beigās nav jāriskē.

Skorpions

Skorpioniem būs daudz ko darīt un par ko uztraukties - jauni uzdevumi un neatrisinātas problēmas no pagātnes. 18. jūlijs viņiem var būt slinkošanas diena, bet vispār būtu lietderīgi izmantot padomus, kā atbrīvoties no apātijas un slinkuma. Šajā nedēļā ir svarīgi maksimāli izmantot savu laiku. Jūs varat doties komandējumos, iesaistīties sarunās. Pāvels Globa uzskata, ka zvaigznes palīdzēs Skorpioniem meklēt dvēseles radinieku, stiprināt esošās attiecības un pārcelt tās jaunā līmenī.

Strēlnieks

Šī nedēļa Strēlniekiem būs diezgan kontrastējoša - pozitīvās dienas aizstās bīstamas un otrādi. 14. un 15. jūlijā labāk neko jaunu neuzsākt ne mājās, ne darbā. Savukārt 16. un 17. jūlijs ir labvēlīgas dienas mājas darbiem un raizēm. Arī šajās dienās būtu noderīgi veltīt sevi mīlestībai un attiecību meklējumiem, to stiprināšanai. Astrologs iesaka Strēlniekam mēģināt dažādot atpūtu un dzīvi kopumā. Šīs Zīmes cilvēki varētu kļūt par savu labāko versiju. Noderīgi padomi par darbu ar sevi palīdzēs viņiem šajā jautājumā.

Mežāzis

Šī perioda spilgtās un pozitīvās emocijas Mežāžu atmiņā paliks ļoti ilgi. Mīlestībā un ģimenē var iestāties neliels vēsums. Nebaidieties no tā un parādiet, ka tas jūs kaut kā satrauc. Koncentrējoties uz negatīvo, Mežāži var sabojāt noskaņojumu. Biznesā un finanšu sfērā tuvojas bīstams periods, tāpēc Mežāžiem būtu jārūpējas par aizsardzību. 

Ūdensvīrs

Sarežģītākā nedēļas diena būs 18. jūlijs. Šajā dienā Ūdensvīri var nedaudz sarūgtināt, taču astrologs uzskata, ka jāspēj viegli risināt problēmas un turpināt dzīvi ar optimismu. Ir ļoti svarīgi smaidīt pat tad, ja mums ir skumji. Darbā jums vajadzētu atturēties un pārtraukt savu ideju reklamēšanu. Mīlestībā Ūdensvīriem veiksies - viņi beidzot varēs aizmirst nepatīkamo agrāko pieredzi. Visiem, kas tagad ir attiecībās, jāpārtrauc sāpināt mīļoto.

Zivis

Šīs zīmes pārstāvji šonedēļ būs veiksmīgākie cilvēki mīlestības sfērā. Īpaši spēcīgi paveiksies tiem, kuri joprojām atrodas tikai meklējumos. Jūs varat flirtēt, satikties, sazināties. Būs noderīgi izmantot intuīciju, lai pieņemtu lēmumus mīlestībā. Darbā ir jācenšas panākt harmoniju ar kolēģiem. Panākumi uzsmaidīs visiem, kas strādā vieni, jo nav jātērē laiks sarunām. Zivīm tagad ir svarīga laba veselība. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu