"Bija sajūta, ka tas ir jāizdara!" Aija Andrejeva atklāj, kāpēc turēja noslēpumā kāzas ar Jāni Aišpuru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājušā nedēļā mūziķu pāris Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs atklāja, ka jau šī gada martā mijuši gredzenus. Nu žurnālam "Privātā Dzīve" Aija Andrejeva skaidro, kāpēc trīs mēnešus abi paturējuši lielo notikumu noslēpumā.

"Īsti neko neslēpām, tomēr gredzens pirkstā ir, tādēļ izlēmām – vairs nav ko turēt sveci zem pūra," sarunā ar "PDz" sacīja Aija Andrejeva.

Pāris savas trīs gadus ilgās attiecības reģistrēja dzimtsarakstu nodaļā tikai liecinieku klātbūtnē. "Pēc tam drusciņ izklaidējāmies četratā, bet lielu svinību nebija. Gribējām, lai nav lieku acu, jo kāzas ir par mums, nevis par lielu ballīti," sacīja Andrejeva. 

Uz jautājumu, kāpēc kāzas svinētas 27. martā, dziedātāja atbild, ka vēlējusies sevi iepriecināt drūmajā laikā, kad pavasaris vēl nav sācies, bet ziema - beigusies. 

"Bija sajūta, ka tas ir jāizdara. Kurai sievietei gan negribas, lai viņu apprec? Visas grib!" "PDz" sacīja dziedātāja. 

Kā zināms, Andrejevai aiz muguras ir izjukusi laulība - 2013. gada vasarā viņa mija gredzenus ar uzņēmēju Tomu Bērziņu, taču pēc nepilniem trim gadiem pāris izšķīrās. Savukārt Aišpurs kopš 2006. gada bija precējies ar interjera dizaineri Madaru Līviņu, un abu laulības laikā pasaulē nāca divas meitas.

Pilnu interviju lasi žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā izdevumā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu