FOTO ⟩ Rīgas "Dinamo" rindās gatavošanos jaunajai sezonai sāks 36 hokejisti (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas "Dinamo" sagatavošanās procesu jaunajai sezonai uzsākuši 36 hokejisti.

"Dinamo" gatavošanos jaunajai sezonai sāka pirmdien "Inbox" ledus hallē Piņķos, aizvadot treniņus gan uz ledus, gan zālē. Piņķos komanda trenēsies līdz nedēļas beigām, bet 18.augusta pēcpusdienā dosies uz treniņnometni Liepājā, kur uzturēsies līdz 4.augustam.

Šobrīd treniņos piedalās 36 hokejisti - četri vārtsargi, 13 aizsargi un 19 uzbrucēji.

Gatavojoties 2021./2022.gada KHL sezonai, "Dinamo" no 11. līdz 15.augustam piedalīsies pārbaudes turnīrā Kazahstānā, kā arī 19. un 20.augustā aizvadīs divas pārbaudes spēles Somijā.

"Dinamo" galvenais treneris nākamsezon būs krievu speciālists Sergejs Zubovs, bet viņam asistēs Valērijs Kuļibaba, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

Rīgas "Dinamo" sastāvs, gatavojoties 2021./2022.gada sezonai:

vārtsargi - Matejs Mahovskis, Juhans Matsons, ar pārbaudes laika līgumu Ēriks Vītols, kā arī "Rīga" vārtsargs Rūdolfs Lazdiņš;

aizsargi - Nerijus Ališausks, Oskars Cibuļskis, Frenks Korado, Kārlis Čukste, Ralfs Freibergs, Roberts Mamčics, Rīss Skārlets, Kristaps Sotnieks, Kristaps Zīle, ar pārbaudes laika līgumu Artūrs Brikmanis, kā arī "Rīga" aizsargi Ņikita Mateiko, Ernests Ošenieks un Miks Tumānovs;

uzbrucēji - Daniels Bērziņš, Rudolfs Červenijs, Lauris Dārziņš, Nikolajs Jeļisejevs, Jere Karjalainens, Mārtiņš Karsums, Gints Meija, Emīls Puarjē, Aleksandrs Protapovičs, Lukāšs Radils, Hanters Šinkaraks, Gunārs Skvorcovs, Peters Tīvola, Sebastians Venstrems, ar pārbaudes laika līgumiem Filips Buncis, Edgars Kulda, Mikus Mintautišķis un Jānis Švanenbergs, kā arī "Rīga" uzbrucējs Patriks Zabusovs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu