Trīs Zodiaka zīmes, kas šajā vasarā atgūs ticību mīlestībai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Šī gada vasara izrādījusies vētraina vairākiem slavenību pāriem - pirms 20 gadiem pārtrauktas attiecības atkal atsākuši Dženifera Lopesa un Bens Afleks. Tas noteikti nenotika bez astroloģiskās iejaukšanās. Portāls "InStyle" atklāj, kuras Zodiaka zīmes šovasar piedzīvos sen aizmirstas jūtas.

Ūdensvīrs

Aizvadītais gads Ūdensvīriem bija grūts. Personiskās problēmas un stress darbā ir noveduši šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus līdz emocionālajai noslēgtībai. Bet ikdienas trakajā burzmā beidzot kļuvis skaidrs - jūs varat uz kādu paļauties. 2021. gada vasarā mīlas horoskops sola Ūdensvīram piedzīvot sen aizmirstu jūtu atdzimšanu, no jums tiek prasīta tikai viena lieta - atvērties.

Strēlnieks

Covid-19 pandēmija mums visiem pierādījusi, ka dzīve ir neprognozējama, un beidzot devusi laiku, lai tiktu galā ar pašu jūtām. Droši vien pamanījāt, cik daudz jums nozīmē bijušais partneris (un jā, mīlas horoskops zina, ka jūs jau esat mēģinājis ar viņu sazināties). Jūsu ceļā joprojām ir noteiktas problēmas, taču šovasar pie Strēlnieka, visticamāk, atgriezīsies vecā mīlestība.

Lauva

Vai tā ir sagadīšanās, ka Dženifera Lopesa un Bens Afleks ir Lauvas? Diez vai. Mīlestības horoskops nepārprotami paredz veco jūtu atdzimšanu Lauvu starpā 2021. gada vasarā. Bet uzmanieties - nenovēršams lepnums var sabojāt atdzimušās sajūtas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu