VIDEO ⟩ Džastina un Heilijas Bīberu publiskais strīds Lasvegasā: kāpēc dziedātājs kliedza uz savu sievu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džastins un Heilija Bīberi
Džastins un Heilija Bīberi Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Nesen vietnē "TikTok" tika ievietots videoklips, kurā dziedājs Džastins Bībers šķietami kliedz uz savu mīļoto sievu - modeli Heiliju Baldvinu-Bīberu. 

Bībers un Baldvina gredzenus mija 2018. gadā. Abi kopā apmeklē daudzus pasākumus, to skaitā modeles Kendalas Dženeres veidotā tekilas zīmola "818" prezentācijas pasākumu Lasvegasā.

ASV mediji ziņo, ka pāris pasākumā ieradās ap pulksten 23.30. un viņi tika pavadīti pie sava privātā galdiņa. Klubs bija pilns, un daudzi cilvēki mēģināja tuvoties viņu galdam. Bībers pasākumā tik labi pavadījis laiku, ka izlēmis kāpt uz skatuves un uzstāties. 

Pēc pāris stundām vietnē "TikTok" tika ievietots videoklips, kurā redzams, ka Bībers šķietami kliedz uz mīļoto sievu. Drīz videoklipu ievietoja arī vietnē "Twitter". 

Starp sociālo tīklu lietotājiem izcēlās viedokļu vētra par to, ka dziedātājs sievu patiesībā nemīl un slikti pret viņu izturas. 

Taču tad vietnē "Twitter" kāds lietotājs publicēja videoklipu, kurā Bībers uzstājas un klāt pierakstīja savu viedokli par notikušo. 

"Es biju turpat, gāju viņam aiz muguras, un viņš uz viņu nekliedza. Viņš tikko bija nokāpis no skatuves klubā un bija pilns ar adrenalīnu. Viņi abi smaidīja un smējās, bet, protams, tā nav tā videoklipa daļa, kas tika publicēta," rakstīja "Twitter" lietotājs. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu