Intars Busulis pēc 20 gadiem vēlreiz izdzīvo savas kāzas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Lai arī Intars Busulis nesen nāca klajā ar dziesmu "Sudraba kāzas", ar sievu Ingu laulībā dziedātājs šogad svinēs savu kāzu 20. jubileju - porcelāna kāzas, vēsta izdevums "Privātā Dzīve". 

Pagājušajā nedēļā nāca klajā Intara Busuļa jaunā dziesma "Sudraba kāzas". Pateicoties tam, Intars un viņa sieva Inga vēlreiz soli pa solim izdzīvoja savu kāzu dienu.

Ideja restaurēt viņa un Ingas kāzu dienu tuvinieku un draugu lokā tika uztverta ar sajūsmu.

"Centāmies, lai viss izskatītos uz mata kā 2001. gadā. Sākot ar Talsu dzimtsarakstu nodaļu, kur sarakstījāmies, mūsu viesiem, tērpiem un beidzot ar kāzu auto – 2001. gada Volvo S60.

Pat vedējmāte mums bija tā pati – radio personība Arita Grīnberga, kas ir Ingas radiniece un mana dēla krustmāmiņa. Diemžēl vedējtēvs – Aritas vīrs – pirms vairākiem gadiem aizgāja mūžībā, un viņa lomu uzticējām aktierim Egonam Dombrovskim. Viņš ir mans sens čoms un ar prieku piekrita. Egons bija vienkārši superīgs!" sacīja Busulis.

Busuļa kāzu rekonstrukcijā piedalījās lielākā daļa 2001. gadā aicināto viesu un radu. 

"Teikšu atklāti. Kad laulību reģistrācijas ceremonija tika filmēta pirmo reizi, es mēģinājuma laikā vienā mirklī gandrīz apraudājos. Knapi turējos. Inga bija tikpat skaista kā mūsu īstajā kāzu dienā," piebilda dziedātājs.

Pilnu interviju ar Intaru Busuli lasi jaunākajā žurnāla "Privātā Dzīve" izdevumā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu