Kardašjanas un viņas drauga izdarības liek sajusties neērti teju visiem UFC faniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ekrānuzņēmums no twitter.com/UFCEurope

Uzņēmēja, realitātes šova "Keeping Up with the Kardashians" zvaigzne Kortnija Kardašjana ar savu mīļoto vīrieti, bundzinieku Trevisu Bārkeru apmeklēja "UFC 264" cīņu šovu, kura laikā tika iemūžināti visai pikantā situācijā. 

Kardašjana un Bārkers, redzot, ka viņus filmē, apmainījās ar franču skūpstu, kas daudziem radīja neērtas sajūtas.

"Treviss Bārkers un Kortnija Kardašjana noteikti zina, ka kamera ir vērsta pret viņiem," sacīja spēles komentētājs Džons Aniks.  

Arī vietnē "Twitter" ļaudis neslēpa savas emocijas par redzēto. "Tas bija bezkaunīgi!", Šis man lika sajusties neērti", "Lūdzu, pārstājiet!" - bija daži komentāri pie publiskotā video.

Šī nav pirmā reize, kad pāris pārsteidz sabiedrību ar īpaši atklātām mīlestības izpausmēm. Piemēram, par godu Kardašjanas 42. dzimšanas dienai Bārkers dalījās ar virkni foto un video, kuros abi redzami mīļi apskaujoties un skūpstoties, taču fanu uzmanību piesaistījis video, kurā Kardašjana sūkā Bārkera īkšķi.

Jau vēstījām, ka "UFC 264" cīņu šovā Lasvegasā savu trešo savstarpējo cīņu aizvadīja Konors Makgregors un Dastins Porjē. Tešo cīņu ar tehnisko nokautu uzvarēja Porjē, jo pirmā raunda beigās Makgregors iedzīvojās kājas lūzumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu