FOTO ⟩ Bez maskām un distances! Pašmāju slavenības satiekas jauna restorāna atklāšanas ballītē (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājušā nedēļas nogalē Rīgā tika atklāta jauna izklaides vietu, kuru steidza apmeklēt arī sabiedrībā pazīstami ļaudis. 

Modīgā ballīte pulcēja VIP viesu eliti, kuriem bija iespēja ne vien baudīt īpaši izsmalcinātu pasākumu, bet arī parādīt savu stila interpretāciju par ielūgumā norādīto fantāziju dreskodu – Ņūorleānas "Cocktail Attire".

Kleitu, uzvalku, smieklu un sarunu upes uzbūra īpašu svētku atmosfēru, kurā viesiem tika prezentēta piecu kārtu restorāna ēdienu izlase ar piemērotiem ekskluzīviem dzērieniem. Ballītes īpašais pārsteigums bija grupas "MUSIQQ" priekšnesums.

Pasākumu apmeklēja gan Latvijas biznesa pasaules pārstāvji, gan arī daudzas Latvijā iemīļotas personības. Viesu vidū uzmirdzēja TV raidījumu un pasākumu vadītājas Dagmāra Legante-Celmiņa un Jana Duļevska, radio personība Sanda Dejus, TV un pasākumu personības Renārs Zeltiņš ar sievu Ievu Kohu-Zeltiņu, radio personība Maija Rozīte-Krištopane ar vīru Kasparu, krāšņie un vienmēr stilīgie Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins (Kašers) ar vīru Jāni Miņinu Blūmu-Blūmani, stiliste Dace Krieviņa-Bahmane ar vīru Rolandu, stiliste, modele Sintija Selicka-Užane ar vīru, modes fotogrāfu Miku Užanu, TV raidījumu vadītāja un viena no Latvijas populārākā podkāsta "Funktieris" vadītāja Rūta Dvinska ar vīru – TV personību Kasparu, bestselleru autore Karīna Račko un daudzi citi.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu