"Viņas labā dara visu." Anastasijas Zavorotņukas draugs režisors Anatolijs Demidovs atklāti par aktrises veselības stāvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ilgu laiku nebija ziņu par 50 gadus vecās seriāla "Mana mīļā aukle" aktrises Anastasijas Zavorotņukas veselību, kura divus gadus cīnās ar smadzeņu vēzi. Nesen režisors Anatolijs Demidovs, kurš cieši saistīts ar aktrisi, Krievijas medijiem pastāstīja par zvaigznes veselības stāvokli. 

Anastasijai Zavorotņukai 2018. gada beigās tika diagnosticēta glioblastoma. Aktrisei tika veiktas divas operācijas. Tagad zvaigznei tiek veikta eksperimentāla imūnterapija, kas īpaši izveidota tieši viņai.

Diemžēl ilgstoša ārstēšana, kā arī ķīmijterapija un hormonālā terapija ietekmēja Zavorotņukas iekšējos orgānus. Cieta viņas sirds, aknas, nieres. 

"Saistībā ar šo tiek veikta papildu ārstēšana. Viņai ir dažas runas un kustību funkciju grūtības, kā arī atmiņas problēmas. Labā roka viņai neklausa, taču tāpēc Anastasijai ir vairāki kvalificēti masieri," Krievijas medijiem sacīja režisors Anatolijs Demidovs.

Radinieki cenšas veidot Zavorotņukas dzīvi un ikdienu pēc iespējas normālāku. Aktrisei tiek veikts manikīrs un sejas procedūras, pie viņas dodas masieris, un speciāli algots treneris, kurš vada terapeitiskos vingrinājumus.

Zvaigznes savrupmājā netālu no Maskavas ir vairākas mājkalpotājas: aukle meitai, mājkalpotāja, šoferis, apsardze un aktrises personīgā medmāsa.

Zavorotņuka jau ilgu laiku pārvietojas ratiņkrēslā.

"Ārsti saka, ka cilvēki ar šādu diagnozi (glioblastomu) nemēdz dzīvot ilgi, bet Anastasijas gadījums, šķiet, ir izņēmums," sacīja režisors.

Aktrise smeļas spēku no ticības - regulāri sazinās ar priesteri un cer uz dziedināšanu. "Apkārtējie viņas labā dara visu. Tuvinieki cenšas panākt, lai Anastasija, cik vien iespējams, dzīvo normālu dzīvi," piebilst Demidovs.

Anastasija Zavorotņuka tagad dzīvo Krekšino ciematā, netālu no Maskavas. Aktrisei blakus vienmēr ir viņas ģimene. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu