Maskavas policija slēdz skandalozā repera Morgenšterna narkotiku propagandas lietu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com

Maskavas policija pārtrauca administratīvo procesu narkotiku propagandas lietā, kas saistīta ar repera Morgenšterna mūzikas videoklipos izmantotajām narkotikām, vēsta Krievijas mediji.

"Morgenšterns paziņojumā norādītās kompozīcijas nekad nav ievietojis nevienā plašsaziņas līdzeklī. Pamatojoties uz pārbaudes rezultātiem, attiecīgā iestāde nolēmusi izbeigt procesu," sacīja Krievijas ziņu aģentūras "TASS" darbinieks.

Policijas darbinieki veica izmeklēšanu, taču nevarēja atklāt, kurš ir internetā publicējis dziesmu "Smoke", "Виски на завтрак", "Красное вино фристайл" un "Я курю траву" videoklipus. 

Atgādinām, ka 2021. gada martā Krievijas mediji vēstīja par to, ka Morgenšternam piedāvāts darbs Krievijas "Alfa-bankā". Mūziķim bijis jākļūst par "direktoru darbā ar jauniešiem", taču pēc tam, kad pret viņu ierosināta lieta par narkotiku propagandu, iestāde no saviem vārdiem atteikusies.

Aprīlī pret mūziķi tika ierosināta administratīvā lieta un bankas pārstāvji žurnālistiem pavēstīja, ka Ališers Morgenšterns viņu uzņēmumā nestrādā.

Narkotiku propagandā mūziķis tika apsūdzēts pēc dziesmu "Розовое вино 2" un "Family" videoklipu laišanas klajā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu