"Mani spieda šņaukt kokaīnu, lai zaudētu svaru." Modele atklāti par modes industrijas ēnas pusi (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Austrāliešu izcelsmes modele Bridžita Malkolma atklāti par to, kā modes industrija piespieda viņu lietot kokaīnu un nodarboties ar seksu, lai zaudētu svaru. 

Bijusī "Victoria's Secret" zvaigzne Bridžita Malkolma sacīja, ka vēlas izteikties par savu pieredzi, jo uzskata, ka modes industrijai jāmainās.

Viņa atzina, ka līdz šim nav varējusi par to runāt pēctraumatiskā stresa traucējumu dēļ, taču sacīja, ka nu ir gatava atklāt modes industrijas tumšās puses.

Karjeras sākumā viņas aģentūra paziņoja, ka viņai ir jānomet liekais svars, lai arī viņai bija 36 izmērs. Taču viņa bija gatava darīt visu, lai uzsāktu veiksmīgu karjeru. Malkolma tika iepazīstināta ar kādu dietologu, kurš paziņoja, ka "pat priekš normālas sievietes Bridžita skaitās resna".

Tomēr modele pildīja visus dietologa ieteikumus - 500 kaloriju dienā, septiņu kilometru skrējiens, proteīna dzērieni un sulu kūres. Kā rezultātā šobrīd modeles gremošanas sistēma ir pilnībā sabojāta.

Malkolma, kura 2017. gadā, kad viņas krūšu izmērs ir pieauga līdz 30B, tika atlaista no "Victoria's Secret" modes skates, vietnē "Instagram" sacīja: "Līdz 18 gadu vecumam es dzīvoju jau vien trīs valstīs. Es ceļoju pa visiem kontinentiem, izņemot Antarktīdu.

Mani vairākas reizes seksuāli izmantoja vecāks vīrietis. Aģents mani spieda šņaukt kokaīnu, lai zaudētu svaru. Teica, lai es arī vienkārši nodarbojos ar seksu, un tad es ātrāk zaudēšu svaru.

Es cīnījos ar savu dzimuma identitāti, man attīstījās anoreksija un ortoreksija, kā arī trauksme un depresija. Es nevarēju socializēties, nedzerot alkoholu vai antidepresantus. Tas viss notika pirms man apritēja 18 gadu.

Astoņus gadus vēlāk, manā 26. dzimšanas dienā, man bija nervu sabrukums, un es gadu nevarēju pamest savu māju bez panikas lēkmēm un spēcīgas trauksmes.

Es cīnījos ar domām par pašnāvību, kas bija vienkārši šausmīgi, un tas notika vien pirms četriem gadiem."

Malkolma sacīja, ka tagad, kad viņa jau divus gadus nelieto ne antidepresantus, ne alkoholu, ne narkotikas, kā arī četrus gadus ir uzveikusi ēšanas traucējumus, viņa jūtas laimīga, līdzsvarota un spēcīga.

"Šobrīd es jūtos vislabāk kā jebkad," sacīja modele.

Malkolma paskaidroja, ka iepriekš nebija spējusi risināt šīs problēmas, bet tagad uzska, ka ir stabilākā emocionālā un garīgā stāvoklī, lai beidzot sāktu par to runāt.

"Tagad ir labi, un tāpēc es runāju. Es neesmu pavisam atveseļojusies, bet esmu stipra. Vienīgais iemesls, kāpēc es to daru, ir tāpēc, ka esmu pārliecināta, ka modes industrijai ir jāmainās. Esmu viena no laimīgajām modelēm, jo modes industrijā strādāju jau daudzus gadus, bet mans darbs nedrīkst ietvert manis ļaunprātīgu izmantošanu," sacīja Malkolma.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu