Skandalozā Opras intervija ar Meganu Mārklu un princi Hariju nominēta prestižajai "Emmy" balvai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Prinča Harija un Saseksas hercogienes Meganas Mārklas vaļsirdīgā saruna ar Opru Vinfriju bija tik skaļa, ka karaliskais pāris nu ticis pie viena no lielākajiem godiem televīzijā - intervija nominēta prestižajai "Emmy" balvai, vēsta portāls "LADbible".

Opras Vinfrijas intervija prestižajai "Emmy" balvai nominēta kategorijā "Izcili vadīts dokumentāls seriāls vai speciālizlaidums", un šī ir pirmā reize, kad britu karaliskā ģimene tikusi pie šāda veida nominācijas.

Intervija nominēta līdzās Devida Letermena "My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman", "United Shades of America with Kamau Bell", "Vice" un "Stanley Tucci: Searching for Italy".

Portāls "Apollo.lv" jau vēstīja, ka skandalozajā intervijā, kas tika publicēta martā, karaliskais pāris nāca klajā ar vairākiem šokējošiem apvainojumiem, to starpā viņi karalisko ģimeni apsūdzēja rasismā. 

39 gadus vecā aktrise intervijā izteicās par "bažām", kas karaļnamā bijušas par to, "cik tumša" būs viņas dēla ādas krāsa.

Harijs viņai atklājis, kas teikts oficiālajās sarunās par Ārčija izskatu, kā arī to, kādi drošības pasākumi viņam būtu jānodrošina.

"Mēnešos, kad es biju gaidībās, mums tandēmā bija saruna par to, ka "viņam netiks garantēti drošības pasākumi, viņam netiks piešķirts tituls", un par bažām un sarunām par to, cik tumša varētu būt viņa āda, kad viņš piedzims," sacīja Mārkla.

"Man to pastāstīja Harijs - par šīm sarunām, kas ģimenei bijušas ar viņu," sacīja prinča dzīvesbiedre.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu