UFC prezidents nāk klajā ar komentāriem par Makgregora nākotni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/Scanpix

Jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācijas UFC prezidents Deina Vaits sarunā ar portālu TMZ sniedza komentārus par īru cīkstoņa Konora Makgregora savainojumu un nākotnes plāniem.

Makgregors aizvadītajā nedēļas nogalē cīņā pret Dastinu Porjē piedzīvoja nopietnu kājas lūzumu, kā rezultātā viņš piedzīvoja zaudējumu ar tehnisko nokautu.

Uzreiz pēc tam īru cīkstonis tika nogādāts uz slimnīcu, kur viņam tika veikta trīsarpus stundas gara operācija, ko pats Makgregors raksturoja kā veiksmīgu.

Trešdien, 14. jūlijā, situāciju ar savas organizācijas lielāko zvaigzni komentējis arī Deina Vaits.

"Man šķiet, ka viņu tik tikko izlaida no slimnīcas. Tagad viņš kādu laiku uzturēsies Losandželosā, bet, ko viņš darīs pēc tam, es nezinu," sacīja UFC prezidents.

Makgregoram kājas lūzuma dēļ piešķirta sešus mēnešus ilga medicīniskā diskvalifikācija, kas nozīmē, ka viņš šogad oktagonā vairs neatgriezīsies. Netrūkst fanu un apskatnieku, kas pēc cīņas norādīja, ka īram pēc šīs neveiksmes vajadzētu cimdus kārt uz nagliņas, bet pats Makgregors vēlas ceturto dueli pret Porjē.

Vaits gan neminēja, ka īrs nākamo cīņu varētu atkal aizvadīt pret Porjē, tomēr viņš pauda pārliecību, ka pēdējo cīņu oktagonā Makgregors vēl nav aizvadījis: "Gada laikā viņš būs atpakaļ!"

Makgregors savas profesionālās MMA karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus. Trīs no šīm neveiksmēm Makgregors piedzīvojis pēdējos četros dueļos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu